ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Προπονήθηκαν έξι παίκτες της β' ομάδας στην πρώτη

Ο Μπαγκαλιάνης στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό
Ο Μπαγκαλιάνης στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό INTIME SPORTS

Οι Μπαγκαλιάνης, Κινκουέ, Ξενιτίδης, Κωστή, Πινακάς και Παπαδούδης προπονήθηκαν την Παρασκευή (6/5) με την α' ομάδα του Ολυμπιακού ενόψει του αγώνα με τον Άρη.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τον Άρη (8/5, 21:00, NOVASPORTS PRIME, LIVE SPORT24) στο Κλεάνθης Βικελίδης για την 7η αγωνιστική των playoffs της Super League Interwetten. Ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του στη NOVA ενόψει του αγώνα προανήγγειλε ότι στα επόμενα ματς θα δώσει ευκαιρίες σε παίκτες, προκειμένου να βγάλει τα συμπεράσματά του για τη νέα σεζόν.

Αυτό ξεκίνησε από την προπόνηση της Παρασκευής (6/5) με αρκετούς παίκτες από τη β' ομάδα να δίνουν το παρών σε προπόνηση της πρώτης.

Συγκεκριμένα, οι Πέτρος Μπαγκαλιάνης (στόπερ), Ετιέν - Γιουτέ Κινκουέ (στόπερ), Γιώργος Ξενιτίδης (μέσος), Ιωάννης Κωστή (επιθετικός μέσος), Δημήτρης Πινακάς (επιθετικός) και Θανάσης Παπαδούδης (τερματοφύλακας) συμμετείχαν στο πρόγραμμα. Θυμίζουμε πως οι υποχρεώσεις της β' ομάδας ολοκληρώθηκαν.

Δεν είναι λοιπόν απίθανο κάποιοι εξ αυτών να βρίσκονται στην αποστολή των ερυθρόλευκων για το ματς της Θεσσαλονίκης και να πάρουν ακόμη και χρόνο συμμετοχής.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ