ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Περισσότεροι από 2000 οπαδοί των ερυθρόλευκων στη Φρανκφούρτη για το ματς με την Αϊντραχτ

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στο παιχνίδι κόντρα στη Λουντογκόρετς
Ο κόσμος του Ολυμπιακού στο παιχνίδι κόντρα στη Λουντογκόρετς EUROKINISSI

Ακόμα περισσότεροι φίλοι του Ολυμπιακού θα μπορέσουν να ταξιδέψουν στη Φρανκφούρτη για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση με την Άιντραχτ για τους ομίλους του Europa League, καθώς η ερυθρόλευκη ΠΑΕ προμηθεύθηκε περίπου 800 εισιτήρια επιπλέον.

Ο Ολυμπιακός θα φιλοξενηθεί απ' την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στις 21 Οκτωβρίου (22:00) για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, με τα νέα να είναι ευχάριστα για τους φιλάθλους των ερυθρολεύκων.

Υπενθυμίζεται ότι αρχικά ο Ολυμπιακός είχε στη διάθεσή του μόλις 1.200 εισιτήρια, ωστόσο τώρα θα έχει περίπου 800 επιπλέον εισιτήρια, καθώς αυξήθηκε το όριο προσέλευσης φιλάθλων στη Γερμανία. Συνεπώς θα έχει περισσότερους από 2.000 οπαδούς στις εξέδρες στη Φρανκφούρτη.

Τελευταία φορά που ο Ολυμπιακός είχε κόσμο σε ευρωπαϊκό παιχνίδι εκτός έδρας ήταν τον Φεβρουάριο του 2020, όταν οι ερυθρόλευκοι με σκορ 2-1 στην παράταση πήραν την πρόκριση στους "16" του Europa League. Η ερυθρόλευκη ΠΑΕ έβγαλε και ανακοίνωση για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων, αλλά και τις προϋποθέσεις αγοράς τους.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός

H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα της 3ης αγωνιστικής του UEFA EUROPA LEAGUE απέναντι στην EINTRACHT FRANKFURT, που θα διεξαχθεί στο «Deutsche Bank Park» την Πέμπτη 21/10/2021 στις 21:00 (τοπική ώρα), ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατεθούν με τους γνωστούς τρόπους και με προτεραιότητα στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, οι οποίοι και θα ταξιδέψουν οι ίδιοι στη Φρανκφούρτη, ως εξής:

Την Παρασκευή 15/10 (10:00 – 18:00 ή έως την εξάντλησή τους), για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας των θυρών VVIP, VIP, 33, 14, 15, 12, 16, 11, 17, 1, 2, 8, 9, 19, 20, 21, 22 από το εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από την θύρα 25, με δικαίωμα αγοράς ενός (1) εισιτηρίου για κάθε κάτοχο.

Σε περίπτωση μη εξάντλησης των εισιτηρίων από τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας των παραπάνω θυρών θα εκδοθεί νέα ανακοίνωση.

Κάθε φίλαθλος για να προμηθευτεί εισιτήριο είναι απαραίτητο να επιδείξει την κάρτα διαρκείας του, το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητάς του και την αεροπορική ή την ξενοδοχειακή του κράτηση.

Επειδή η είσοδος στο γήπεδο γίνεται μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης απαγορεύεται να μεταβιβαστεί το εισιτήριο.

Η τιμή των εισιτηρίων είναι 28 € και ο τρόπος πληρωμής είναι ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROPA LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ