ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Με Βαλμπουενά για ψυχολογικούς λόγους στη Μασσαλία, εκτός ο Χασάν

CHAMPIONS LEAGUE 2020-2021 / ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΜΑΣΣΑΛΙΑ.  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE 2020-2021 / ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΜΑΣΣΑΛΙΑ. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε το πρωί της Δευτέρας (30/11) για την Μασσαλία για το κρίσιμο ματς με την Μαρσέιγ. Μέσα σε αυτήν και ο Βαλμπουενά για ψυχολογικούς λόγους, εκτός τελικά ο Χασάν.

Ο Ολυμπιακός δίνει το βράδυ της Τρίτης (1/12, 22:00, COSMOTE SPORT 2HD) ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι στο "Βελοντρόμ" με την Μαρσέιγ για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League, σε ένα ματς που έχει ως στόχο τη νίκη για να καπαρώσει την τρίτη θέση που θα του εξασφαλίσει τη συνέχεια της ευρωπαϊκής του πορείας, τουλάχιστον στο Europa League, και ενδεχομένως να τον κρατήσει ζωντανό στη μάχη της πρόκρισης στους "16" του Champions League.

Η αναχώρηση της αποστολής του Ολυμπιακού για Μασσαλία
Η αναχώρηση της αποστολής του Ολυμπιακού για Μασσαλία EUROKINISSI SPORTS

Το πρωί της Δευτέρας, με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη νίκη με 2-1 στο "Κλεάνθης Βικελίδης" επί του Άρη που τους έφερε μόνους στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League Interwetten, ο Πέδρο Μαρτίνς και οι ποδοσφαιριστών των Πειραιωτών μπήκαν στο αεροπλάνο που θα τους μεταφέρει στην Γαλλία, ενώ στην αποστολή βρίσκεται και ο Ματιέ Βαλμπουενά.

Αναχώρηση της αποστολης του Ολυμπιακού για την Μασσαλία
Αναχώρηση της αποστολης του Ολυμπιακού για την Μασσαλία EUROKINISSI SPORTS

Ναι μεν είναι τραυματίας και δεν μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του στο χορτάρι, ωστόσο αποφασίστηκε να ταξιδέψει και αυτός στην πατρίδα του για να εμψυχώσει τους συμπαίκτες του σε αυτό το σημαντικό ματς, με τον 36χρονο Γάλλο μεσοεπιθετικό να γνωρίζει πολύ καλά τις ιδιαιτερότητες αυτού του αγώνα έχοντας φορέσει για οκτώ χρόνια (2006-2014) τη φανέλα της Μαρσέιγ.

Αναχώρηση της αποστολης του Ολυμπιακού για την Μασσαλία
Αναχώρηση της αποστολης του Ολυμπιακού για την Μασσαλία EUROKINISSI SPORTS

Εκτός της ερυθρόλευκης αποστολής έμειναν αντίθετα οι Αχμέν Χασάν, Λάζαρ Ραντζέλοβιτς και Μπρούμα. Ο Αιγύπτιος φορ κρίθηκε ανέτοιμος από τη στιγμή που έχει χάσει αρκετές προπονήσεις το τελευταίο διάστημα ενώ όσον αφορά στους άλλους δύο, ο Πορτογάλος εξτρέμ προέρχεται από θλάση και ο Σέρβος winger είναι ακόμα σε καραντίνα έχοντας βρεθεί θετικός στον κορονοϊό κατά την επιστροφή του στην Ελλάδα από υποχρεώσεις του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Αναχώρηση της αποστολης του Ολυμπιακού για την Μασσαλία
Αναχώρηση της αποστολης του Ολυμπιακού για την Μασσαλία EUROKINISSI SPORTS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ