ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Παρακολουθεί τον Ματέους Βιτέσκα της Λέγκια, σύμφωνα με τα πολωνικά ΜΜΕ

Ο Μάτεους Βιτέσκα στην αναμέτρηση της Λέγκια με την Σπαρτάκ Μόσχας
Ο Μάτεους Βιτέσκα στην αναμέτρηση της Λέγκια με την Σπαρτάκ Μόσχας 2021 AP PHOTO/PAVEL GOLOVKIN

Σύμφωνα με την πολωνική ιστοσελίδα sport.tvp.pl, ο Ολυμπιακός έχει στο στόχαστρό του τον 25χρονο κεντρικό αμυντικό της Λέγκια Βαρσοβίας, Ματέους Βιτέσκα.

Ο Ολυμπιακός εξασφάλισε και μαθηματικά τον 47ο τίτλο, ενώ απομένουν τέσσερα παιχνίδια στα playoffs για το φινάλε της σεζόν. Πλέον είναι φυσιολογικό στους ερυθρόλευκους να κοιτάζουν την επόμενη μέρα.

Δημοσίευμα που συνδέει τον Ολυμπιακό με ποδοσφαιριστή της Λέγκια Βαρσοβίας έχει προκύψει από την Πολωνία. Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα sport.tvp.pl αναφέρει πως οι ερυθρόλευκοι παρακολουθούν τον 25χρονο κεντρικό αμυντικό, Ματέους Βιτέσκα, χωρίς να δίδονται περισσότερες λεπτομέρειες.

Ο 25χρονος αμυντικός έχει συμβόλαιο με την Λέγκια έως το καλοκαίρι του 2023, ενώ είναι από τους αρχηγούς της πολωνικής ομάδας με σημαντικό ρόλο στα αποδυτήρια της. Το πολωνικό δημοσίευμα υποστηρίζει πως το πιο πιθανό την δεδομένη στιγμή είναι να αποχωρήσει από την Λέγκια. Οι ΗΠΑ και το MLS θα μπορούσαν επίσης να είναι ένας ενδεχόμενος προορισμός, πλην από την Ελλάδα.

Ο Βιτέσκα τη φετινή σεζόν έχει 46 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας σκοράρει τέσσερα γκολ και έχοντας μοιράσει δύο ασίστ. Έχει κληθεί επίσης στην εθνική Πολωνίας. Εκτός από την Λέγκια έχει παίξει επίσης ως δανεικός σε Ντόλκαν Ζάμπκι, Χνόμπρι Γκλόγκοβ και Γκόρνικ Ζάμπρζε.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ