STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 3-0: Θρυλική τριάρα τίτλου

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 3-0: Θρυλική τριάρα τίτλου
Ο Αραμπί μετά το γκολ απέναντι στον ΠΑΟΚ EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός συνέτριψε 3-0 τον ΠΑΟΚ με φοβερό Αραμπί που είχε ένα γκολ και έφτιαξε τα άλλα δύο, εκτόξευσε στους 15 βαθμούς τη διαφορά από τον Δικέφαλο και απέδειξε για ένα ακόμη παιχνίδι πως δεν έχει αντίπαλο στην Ελλάδα. Τρία δοκάρια είχαν οι "ερυθρόλευκοι".

Σε θρίαμβο εξελίχθηκε για τον Ολυμπιακό η αναμέτρηση της 19ης αγωνιστικής κόντρα στον ΠΑΟΚ. Οι "ερυθρόλευκοι" νίκησαν με 3-0, ενώ είχαν και τρία δοκάρια. Ο Αραμπί έβαλε ένα γκολ (έφτασε τα 15) και έφτιαξε τα άλλα δύο (Καμαρά - Βρουσάι).

Η διαφορά των πρωταθλητών από τον Δικέφαλο εκτοξεύτηκε στους 15 βαθμούς στη Super League Interwetten.

"ΚΑΘΑΡΙΣΕ" ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΑΡΑΜΠΙ

Ο Αραμπί που δεν φάνηκε καθόλου στο πρώτο ημίχρονο, παίζοντας διαρκώς μακριά από την περιοχή του ΠΑΟΚ, πήρε το... όπλο του στο 50' και έκανε το 1-0 γα τον Ολυμπιακό. Ο Φορτούνης έδωσε στο Μπουχαλάκη, αυτός έπαιξε το 1-2 με τον Καμαρά και ακολούθως πέρασε φοβερή πάσα στην πλάτη του Ροντρίγκο, όπου βρισκόταν ο Μαροκινός. Αυτός έκανε το κοντρόλ, το σουτ και βρήκε δίχτυα μέσα από την περιοχή και δεξιά (1-0) στο 50'.

Αμέσως μετά το γκολ που δέχτηκε ο ΠΑΟΚ, ανέλαβε τον κυκλοφορία της μπάλας. Στο 53' ο Τζόλης, που άλλαξε πλευρά και βρέθηκε αριστερά, πλάσαρε μετά από πάσα του Κρμέντσικ, σκόραρε, αλλά ήταν οφσάιντ.

Στο 66' ο Ουάρντα είδε τον Σα να αποκρούει την κεφαλιά του, το ίδιο έγινε και στο 69' με το σουτ του Καντουρί. Ο Ολυμπιακός προτίμησε να δώσει χώρο, να "χτυπήσει" στην κόντρα και στο 70' ο Καμαρά έφτασε μια ανάσα από το 2-0. Ο Φορτούνης του πέρασε τη μπάλα από δεξιά και ο Ζίβκοβιτς εντυπωσιακά με το αριστερό χέρι έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο μετά την... οβίδα του Αφρικανού.

Ο Καμαρά ό,τι δεν κατάφερε στο 38' και στο 70', το πέτυχε στο 77'. Ο Ο Αραμπί έφυγε στην κόντρα, την κατάλληλη στιγμή έδωσε στον Αφρικανό, αυτός έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή και αριστερά, με το αριστερό, και σκόραρε.

Το μομέντουμ ήταν υπέρ των γηπεδούχων και ο Αραμπί σε φοβερή κατάσταση, μετά το γκολ και την ασίστ. Τόσο πολύ που στο 89' μοίρασε κι άλλο γκολ. Ο 33χρονος Μαροκινός έκλεψε τη μπάλα και έδωσε στον Βρουσάι.

Το πρώτο πλασέ του διεθνούς εξτρέμ χτύπησε στο αριστερό δοκάρι, το δεύτερο στα δίχτυα για το 3-0.

Τα Expected Goals από την Opta σας δείχνουν τη συνολική απειλή κάθε ομάδας, τα γκολ που θα "έπρεπε" να πετύχει με βάση τις τελικές της. Όσο πιο μεγάλος είναι ο κύκλος, τόσο μεγαλύτερη είναι η ευκαιρία. Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο επίθεσης και να δείτε ξεχωριστά τις τελικές κάθε ομάδας στην κανονική ροή, από στημένες φάσεις, κτλ.

ΗΛΕΓΞΕ ΤΟ ΜΙΣΑΩΡΟ Ο ΠΑΟΚ, ΠΑΤΗΣΕ ΓΚΑΖΙ ΜΕ ΜΠΡΟΥΜΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο ΠΑΟΚ πίεσε ψηλά τον Ολυμπιακό από την αρχή του αγώνα και έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία με τον Κρμέντσικ στο 7'. Ο Σα με το πόδι απομάκρυνε μετά το σουτ του Τσέχου φορ, μέσα από την περιοχή και αριστερά.

Οι "ερυθρόλευκοι" δεν μπορούσαν να κρατήσουν μπάλα κάτι που άλλαξε μετά το 25λεπτο, κατά το οποίο έγιναν πολλά φάουλ εκατέρωθεν.

Ο Ζίβκοβιτς, που ξεκίνησε αριστερά, έκανε στο 26' κάθετη πάσα στην περιοχή του Ολυμπιακού, ο Σα έδιωξε με το πόδι και ο Τζόλης έπεσε πάνω του με δύναμη.

Ο Τζόλης από την απέναντι πλευρά αναλώθηκε στο να βοηθάει στο μαρκάρισμα του Μπρούμα, ο οποίος ήταν ο πιο δραστήριος παίκτης των "ερυθρόλευκων" στο 45λεπτο.

Στο 33' το σουτ που έκανε ο Πορτογάλος μέσα από την περιοχή κόντραρε στον Βιεϊρίνια. Είχε προηγηθεί πολύ ωραία πάσα του Φορτούνη στον Ραφίνια και γύρισμα του Βραζιλιάνου από δεξιά. Αυή ήταν η πρώτη φορά που ξεδιπλώθηκε ωραία στην επίθεση.

Ο Μπρούμα ήταν αυτός που έφτιαξε και τη δεύτερη ευκαιρία του Ολυμπιακού. Αφού έγινε κάτοχος της μπάλας από πάσα του Σεμέδο, πέρασε κάθετα στον Καμαρά. Αυτός κοντρόλαρε με το αριστερό, πλάσαρε με το ίδιο πόδι και η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

Ο εξτρέμ των γηπεδούχων έχασε τη σπουδαιότερη ευκαιρία του πρώτου 45λέπτου, με το σουτ μέσα από την περιοχή που χτύπησε στο δεξί δοκάρι στο 39'.

Ο Εμβιλά ήταν ο παίκτης με τις περισσότερες ενέργειες στο πρώτο ημίχρονο, ενώ την τελευταία ευκαιρία του 45λέπτου έκανε ο Τζόλης, με σουτ μέσα από την περιοχή που "έβγαλε" ο Σα με το πόδι.

Πατήστε στο "Πραγματικός σχηματισμός" για να δείτε που ήταν ο κεντρικός χώρος ενεργειών κάθε παίκτη.

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ο Παντελής Διαμαντόπουλος από το γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" και οι Θέμης Καίσαρης - Τσάρλυ από την αίθουσα σύνταξης του SPORT24, σχολιάζουν τον θρίαμβο του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ με 3-0:

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ