STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ολυμπιακός - Παναιτωλικός 3-1: Με οδηγό τον Ροντρίγκες έβαλε τρία στους Αγρινιώτες

Ο Ροντρίγκες πανηγυρίζει γκολ του στο Ολυμπιακός - Παναιτωλικός
Ο Ροντρίγκες πανηγυρίζει γκολ του στο Ολυμπιακός - Παναιτωλικός INTIME

Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος και πέρασε το εμπόδιο του Παναιτωλικού, του οποίου επικράτησε 3-1. Οδηγός ήταν ο Ροντρίγκες που πέτυχε δύο γκολ (4', 73'). Άνοιξε το σκορ ο Βαλμπουενά (1'), μείωσε ο Μόρσεϊ στο 28'.

Ο Ολυμπιακός πήρε το τρίποντο κόντρα στον Παναιτωλικό για την 21η αγωνιστική της Super League Interwetten. Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν 3-1 της ομάδας του Αγρινίου, με τον Γκάρι Ροντρίγκες να είναι ο πρωταγωνιστής, καθώς σκόραρε δύο φορές στο παιχνίδι.

Τέσσερα λεπτά ήταν αρκετά για τον Ολυμπιακό, ώστε να δείξει την κυριαρχία του. Άνοιξε το σκορ στο 1ο λεπτό ο Βαλμπουενά, ενώ στο 4' ο Ροντρίγκες έκανε το 2-0. Μείωσε ο Μόρσεϊ στο 28' για να κλειδώσει το τρίποντο εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι στο 73'.

Στην βαθμολογία ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός έφτασε τους 50 πόντους, ενώ στην 10η θέση με 21 πόντους παρέμεινε η ομάδα του Αγρινίου.

Ιδανικό ξεκίνημα για τον Ολυμπιακό

Ο Πέδρο Μαρτίνς επέστρεψε στο 4-2-3-1, με τον Ροντρίγκες και τον Βαλμπουενά στα εξτρέμ και τον Αραμπί στην κορυφή της επίθεσης. Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ στα πρώτα δευτερόλεπτα του παιχνιδιού, συγκεκριμένα στα 55''. Έπειτα από σέντρα από τα δεξιά από τον Λαλά, ο Αραμπί πήρε την κεφαλιά, απέκρουσε ο Ανέστης. Ο Βαλμπουενά, που ακολουθούσε, πήρε το ριμπάουντ και έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Τα Expected Goals από την Opta σας δείχνουν τη συνολική απειλή κάθε ομάδας, τα γκολ που θα "έπρεπε" να πετύχει με βάση τις τελικές της. Όσο πιο μεγάλος είναι ο κύκλος, τόσο μεγαλύτερη είναι η ευκαιρία. Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο επίθεσης και να δείτε ξεχωριστά τις τελικές κάθε ομάδας στην κανονική ροή, από στημένες φάσεις, κτλ.

Οι ερυθρόλευκοι έκαναν το 2-0 στη δεύτερη τους επίσκεψη στην περιοχή του Παναιτωλικού. Ο Αγκιμπού Καμαρά έκανε το σουτ εκτός περιοχής, ο Ανέστης απέκρουσε. Ο Αραμπί σε δεύτερο χρόνο σούταρε στο δοκάρι, ενώ ο Ροντρίγκες πήρε δεύτερο ριμπάουντ για να σκοράρει στο 4ο λεπτό. Ο εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι πέτυχε το πρώτο του γκολ με τους ερυθρόλευκους. Ο Ολυμπιακός είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και έκανε ό,τι ακριβώς ζητούσε ο Μαρτίνς.

Μείωσε ο Μόρσεϊ

Ο Ολυμπιακός είχε μεν τον έλεγχο, αλλά ο Παναιτωλικός προσπάθησε να ανεβάσει τις γραμμές του, πράγμα που φάνηκε από την κεφαλιά του Βέργου στο δοκάρι στο 8'. Μάλιστα, στο 28ο λεπτό μπόρεσε να μειώσει. Έπειτα από μία σέντρα από τα αριστερά, ο Ρέαμπτσιουκ πήρε την κεφαλιά προς τα πίσω. Ο Μόρσεϊ πήρε την μπάλα, ντρίμπλαρε όμορφα και από την δεξιά γωνία μείωσε σε 2-1. Οι ερυθρόλευκοι κρατούσαν την μπάλα και προσπάθησαν να ελέγξουν. Ο Λαλά αποχώρησε και στο 36' λόγω προβλήματος με τον Ανδρούτσο να τον αντικαθιστά.

Λίγο πριν απ' το τέλος του πρώτου μέρους ο Ολυμπιακός είχε μία ακόμη καλή στιγμή. Ο Ανδρούτσος έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Βαλμπουενά πήρε την κεφαλιά στέλνοντας άουτ την μπάλα στο 43ο λεπτό. Ο Αραμπί ακολουθούσε πίσω από τον Γάλλο και ήταν σε καλύτερη θέση.

Ο Ροντρίγκες κλείδωσε το τρίποντο

Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός προσπαθούσε να κρατήσει και να κυκλοφορήσει την μπάλα. Ωστόσο, ο Παναιτωλικός παρέμενε επιθετικός και προσπαθούσε να γίνει απειλητικός. Έτσι και στο 53' όταν ο Αντούνες μέσα από την περιοχή έκανε ένα σουτ, με τον Εμβιλά να διώχνει. Στο 60 λεπτό ο Ολυμπιακός είχε μεγάλη ευκαιρία. Ο Βαλμπουενά έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Αραμπί πήρε μία εξαιρετική κεφαλιά, ενώ ο Ανέστης έδιωξε επίσης δύσκολα.

Οι ερυθρόλευκοι προχώρησαν σε αλλαγές ψάχνοντας ταχύτητα. Ο Μασούρας και ο Τικίνιο πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο. Στο 66' ο Παναιτωλικός απάντησε με καλή ευκαιρία. Σέντρα από τα αριστερά, με τον Καρέλη να χάνει τεράστια ευκαιρία από κοντά, χωρίς να πιάνει το σουτ, όπως θα ήθελε.

Πατήστε στο "Πραγματικός σχηματισμός" για να δείτε που ήταν ο κεντρικός χώρος ενεργειών κάθε παίκτη.

Στο 73ο λεπτό ο Ολυμπιακός κατάφερε να κάνει το 3-1. Ο Γκάρι Ροντρίγκες έκλεψε την μπάλα από τον Βργκοτς, έπειτα από γύρισμα του Μάρτενσον. Βρέθηκε απέναντι από τον Ανέστη και πλάσαρε στα δίχτυα των Αγρινιωτών. Ντεμπούτο με τη φανέλα των ερυθρόλευκων έκανε ο Φαντιγκά στο 89ο λεπτό που πέρασε αντί του Ροντρίγκες, ενώ έπαιξε και ο Κίτσος. Στο 90+1' ο Καρέλης θέλησε από μακριά να αιφνιδιάσει τον Βατσλίκ. Το σκορ παρέμεινε έτσι έως το φινάλε.

Τα στατιστικά του αγώνα

Τα σημαντικά γεγονότα

Η βαθμολογία της Super League Interwetten

*Οι φωτογραφίες είναι ασπρόμαυρες λόγω πένθους για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ