ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Παίρνουν σειρά οι ανανεώσεις των Φορτούνη, Καμαρά, Μασούρα και οι αποχωρήσεις των τεσσάρων

/   -  (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
/ - (KLODIAN LATO / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός θέλει να τακτοποιήσει και τα υπόλοιπα ανοιχτά ζητήματα, με τις ανανεώσεις των συμβολαίων των Φορτούνη, Καμαρά και Μασούρα να είναι σε πρώτο πλάνο. Τι γίνεται με τις αποχωρήσεις.

Ο Ολυμπιακός ισχυροποίησε το ρόστερ του μετά και τις τελευταίες προσθήκες των Ποντένσε, Σολμπάκεν και Γιόβετιτς και ετοιμάζεται να τακτοποιήσει και τα υπόλοιπα ανοιχτά ζητήματα.

Όπως τις επικείμενες ανανεώσεις των συμβολαίων των Φορτούνη, Καμαρά και Μασούρα, αλλά και τις αποχωρήσεις των Σισέ, Κούντε, Ραντζέλοβιτς και Αμπουμπακάρ Καμαρά. Ταυτόχρονα, υπάρχουν και οι υποθέσεις του Χασάν, του Φαντιγκά τον οποίο περιτριγυρίζει ο ΠΑΣ Γιάννινα και του Αλίγιαγκιτς που θέλει η Περούτζια.

Η υπόθεση του Φορτούνη

Σε ό,τι αφορά στον Φορτούνη, όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές επιθυμούν την επέκταση της συνεργασίας τους. Ο Μαρτίνεθ έχει ζητήσει την παραμονή του Έλληνα άσου, το ίδιο και ο Κορδόν, η διοίκηση έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον αρχηγό της ομάδας και ο ίδιος νιώθει ευχαριστημένος από την εμπιστοσύνη που του δείχνουν ο προπονητής και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού.

Πληροφορίες θέλουν τις δύο πλευρές να έχουν κάνει μία πρώτη κουβέντα για την ανανέωση του συμβολαίου του έμπειρου μεσοεπιθετικού και φαίνεται πως απομένει το τελικό ραντεβού.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Φορτούνης είχε στα χέρια του μεγάλη προσφορά μέσα στο καλοκαίρι από την Αλ Γουεχντά του Δώνη (με ετήσιες αποδοχές 2,5 εκατ. ευρώ), αλλά η τελευταία δεν κατέθεσε ως σήμερα επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό. Και σύμφωνα με τις αναφορές από τη Σαουδική Αραβία, εάν και εφόσον γίνει προσφορά στην πειραϊκή ομάδα, αυτή δεν θα ξεπερνάει τα δύο εκατομμύρια ευρώ. Η μεταγραφική αγορά στη Σαουδική Αραβία είναι ακόμη ανοιχτή.

Συζητήσεις με Μαντί και Μασούρα

Παράλληλα, επίκεινται συζητήσεις της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, τόσο με τον Μαντί Καμαρά όσο και με τον Γιώργο Μασούρα για την επέκταση των συμβολαίων τους που εκπνέουν σε δέκα μήνες και είχαν πρόσφατα προσφορές για την πώλησή τους.

Ο μεν κεντρικός μέσος από τη Γουινέα είχε πρόταση από τη Λιόν, η οποία πρόσφερε τέσσερα εκατομμύρια στον Ολυμπιακό, ο δε Έλληνας επιθετικός από την Τραμπζονσπορ που έδινε κοντά στα τρία εκατομμύρια ευρώ. Παρεμπιπτόντως, η αυλαία των μεταγραφών στην Τουρκία πέφτει στις 15 του μήνα.

Ο Κορδόν ψάχνει λύσεις γι' αυτούς που δεν υπολογίζονται

Από εκεί και πέρα, ο Κορδόν και οι συνεργάτες του προσπαθούν να βρουν λύσεις για τους παίκτες που δεν συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα του Μαρτίνεθ.

Ο Σισέ είχε δεχτεί ορισμένες κρούσεις το καλοκαίρι, μεταξύ των οποίων ήταν και η Αλ Γκαράφα του Πέδρο Μαρτίνς που πρόσφερε μέχρι 1,7 εκατ. ευρώ, αλλά δεν προχώρησε η υπόθεση, καθώς απορρίφθηκε η προσφορά ως πολύ χαμηλή.

Οι εκπρόσωποι των Κούντε, Ραντζέλοβιτς και Αμπουμπακάρ Καμαρά είχαν επαφές με ξένους συλλόγους, αλλά δεν προέκυψε πρόταση τέτοια που θα ικανοποιούσε όλες τις πλευρές. Ωστόσο, υπάρχουν αγορές που είναι ακόμη ανοιχτές όπως, μεταξύ άλλων, της Τουρκίας (15/9), της Ελβετίας (7/9), της Σερβίας (15/9), της Κροατίας (8/9), της Τσεχίας (8/9), της Κύπρου (15/9), της Ρωσίας (14/9), του Ισραήλ (20/9) και του Κατάρ (18/9).

Όσο για τον Χασάν, ανεβάζει ρυθμούς στο Ρέντη, βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της αποθεραπείας του και εκκρεμεί μία απόφαση για το μέλλον του μετά τη σημαντική ενίσχυση του Ολυμπιακού στην κορυφή της επίθεσης.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ