ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός για ομάδες Β': "Η Πολιτεία να μην αφήσει στα χέρια κάποιων λαθρεπιβατών του ελληνικού ποδοσφαίρου ένα τόσο επιτυχημένο project"

SUPERLEAGUE / PLAY-OFF / ÏÓÖÐ - ÁÑÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Το σήμα του Ολυμπιακού σε σημαιάκι του κόρνερ στο Φάληρο EUROKINISSI SPORTS

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός με ανακοίνωσή της επιτίθεται στον πρόεδρο της Super League 2, Λεωνίδα Λεουτσάκο και ζητάει από την Πολιτεία να μην πάει πίσω το πρότζεκτ των ομάδων Β'.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός με ανακοίνωσή της επισημαίνει για το ζήτημα της δημιουργίας "ομάδων Β" στη Super League 2 ότι η Πολιτεία οφείλει να προστατέψει το νέο πρότζεκτ και να μην το αφήσει να απαξιωθεί, κάνοντας αναφορά στα τελευταία περιστατικά που έγιναν στο πρωτάθλημα της τρέχουσας περιόδου, με παραβιάσεις του υγειονομικού πρωτοκόλλου, προτρέποντας τον πρόεδρο της Super League 2 - Football League, Λεωνίδα Λεουτσάκο, να σταματήσει να απαξιώνει το εγχείρημα.

Μάλιστα στην ανακοίνωσή της η Πειραιώτικη ΠΑΕ, τονίζει ότι οι "ομάδες Β" δεν θα πρέπει να λάβουν κάποιο από τα έσοδα που προβλέπονται για τις ομάδες της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου, δηλαδή από τα τηλεοπτικά δικαιώματα, τις χορηγίες και το στοίχημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός: "Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εδώ και πολλά χρόνια είναι υπέρμαχος της δημιουργίας «ομάδων Β» στη Super League 2. Κάτι που έχει ήδη υιοθετηθεί πριν από χρόνια από όλες τις ποδοσφαιρικά προηγμένες χώρες της Ευρώπης, καθώς οι «ομάδες Β» αναβαθμίζουν ποδοσφαιρικά και οικονομικά το πρωτάθλημα που θα συμμετάσχουν. Μάλιστα για πρώτη φορά οι περισσότερες «μεγάλες» ομάδες έχουν συμφωνήσει σε αυτό.

Ξεκαθαρίζουμε στον Πρόεδρο της Super League 2 κ. Λεουτσάκο και σε όσους προσπαθούν να πυρπολήσουν κάθε προοπτική αναβάθμισης του ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς το μόνο που πραγματικά ξέρουν να κάνουν είναι να το απαξιώνουν, όπως πρόσφατα διαπίστωσε όλη η φίλαθλη κοινή γνώμη μέσα από τις εικόνες ντροπής που είδαμε στην κρατική τηλεόραση, με επιθέσεις, εισβολές, απειλές, καταστρατήγηση υγειονομικών πρωτοκόλλων ακόμα και ψευδείς εκθέσεις της Αστυνομίας και άλλες αξιόποινες πράξεις στους αγώνες του Ιωνικού και άλλων ομάδων στα γήπεδα της Νίκαιας, των Χανίων, της Ξάνθης κλπ, ότι η πάγια θέση της ομάδας μας είναι: οι «ομάδες Β» των ΠΑΕ της Super League 1 να μην έχουν δικαίωμα να λαμβάνουν κανένα ποσό από τα έσοδα των ομάδων της Super League 2 (τηλεοπτικά δικαιώματα, κεντρικές χορηγίες, στοίχημα κλπ).

Δηλαδή οι συμμετέχουσες στη Super League 2 ομάδες, θα καρπωθούν αποκλειστικά την υπεραξία στα έσοδα της Super League 2 από τη συμμετοχή των «ομάδων Β» των ΠΑΕ της Super League 1 είτε εμπορική, είτε σε τηλεοπτικά δικαιώματα, είτε από τους χορηγούς του πρωταθλήματος.

Το πραγματικό ποδόσφαιρο και η Πολιτεία δεν μπορούν να αφήσουν την τύχη ενός τόσο επιτυχημένου σε όλη την Ευρώπη project στα χέρια κάποιων λαθρεπιβατών του ελληνικού ποδοσφαίρου και πρέπει άμεσα να δρομολογηθούν οι εξελίξεις, για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου από τους αρμόδιους φορείς που έχουν ήδη καθυστερήσει".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ SUPER LEAGUE INTERWETTEN SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ