ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή των Μπακαμπού και Σαμασέκου, ανακοινώνονται την Παρασκευή

(  / EUROKINISSI)
Ο Σεντρίκ Μπακαμπού λίγο μετά από την άφιξή του στο Ελ. Βενιζέλος EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός έχει ολοκληρώσει τις μεταγραφές των Σεντρίκ Μπακαμπού και Ντιαντιέ Σαμασέκου, οι οποίοι θα ανακοινωθούν την Παρασκευή (16/9).

Η τελευταία μέρα των μεταγραφών ήταν "καυτή" για τον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν στο Γεώργιος Καραϊσκάκης το μεγάλο "μπαμ" του Χάμες Ροντρίγκες. Ωστόσο δεν σταμάτησαν εκεί.

Οι Πειραιώτες έχουν καταφέρει να ολοκληρώσουν και τις μεταγραφές των Μπακαμπού και Σαμασέκου. Οι δύο ποδοσφαιριστές θα ανακοινωθούν την Παρασκευή (16/9).

Ο Σεντρίκ Μπακαμπού έφτασε στην Αθήνα το μεσημέρι της Πέμπτης (15/09) για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Ο 31χρονος Κονγκολέζος επιθετικός υπέγραψε στους ερυθρόλευκους ως ελεύθερος από τη Μαρσέιγ.

Οι ερυθρόλευκοι απέκτησαν με τη μορφή δανεισμού και τον Ντιαντιέ Σαμασέκου από τη Χόφενχαϊμ. Ο 26χρονος από το Μάλι αγωνίζεται κυρίως στη θέση του αμυντικού μέσου, δηλαδή είναι το εξάρι το οποίο έψαχναν οι ερυθρόλευκοι και έχει συμβόλαιο έως το 2024 με τη γερμανική ομάδα.

Τελειώνει και με τους ελεύθερους

Στην τελική ευθεία έχει μπει και η απόκτηση των Ομάρ Ελαμπντελαουί και Παϊτίμ Κασάμι. Οι δύο αυτοί ποδοσφαιριστές είναι ελεύθεροι, επομένως ο Ολυμπιακός έχει χρονικό περιθώριο έως τις 30 Σεπτεμβρίου.

Ωστόσο, οι ερυθρόλευκοι δεν θα καθυστερήσουν αυτές τις δύο υποθέσεις και θα τις τελειώσουν τα επόμενα 24ωρα, δεν αποκλείεται και την Παρασκευή. Έτσι, Ομάρ και Κασάμι θα επιστρέψουν στους Πειραιώτες.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ