ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Οι τιμές και τα προνόμια των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2024/25

Ολυμπιακός: Οι τιμές και τα προνόμια των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2024/25
INTIME

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε τα εισιτήρια διαρκείας για την σεζόν 2024/2025. Αναλυτικά οι τιμές και τα προνόμια που συνοδεύουν την αγορά.

Στην αίθουσα Τύπου στο Γεώργιος Καραϊσκάκης παρουσιάστηκαν τα εισιτήρια διαρκείας του Ολυμπιακού για την σεζόν 2024/2025, όπου ο σύλλογος θα γιορτάσει τα 100 χρόνια από την ίδρυσή του.

Οι τιμές για την πρώτη περίοδο από 27 Μαΐου έως τις 18 Ιουνίου ξεκινούν από τα 195 ευρώ, ενώ από τις 19 Ιουνίου εκκινούν από 250 ευρώ.

Επιπλέον υπάρχουν και παιδικά εισιτήρια με έκπτωση 30% εκτός των θυρών 3-7. Τα εισιτήρια θα ισχύουν για όλα τα εντός έδρας παιχνίδια, εγχώρια και ευρωπαϊκά, όπως και στα φιλικά.

Οι τιμές εισιτηρίων διαρκείας του Ολυμπιακού για τη σεζόν 2024/25
Οι τιμές εισιτηρίων διαρκείας του Ολυμπιακού για τη σεζόν 2024/25 ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΙΣΜΗΝΗ / INTIME SPORTS

Η αγορά των εισιτηρίων συνοδεύεται από εκπτώσεις και προνόμια, όπως για παράδειγμα εκπτώσεις στο Red Store, για διεξαγωγή εκδηλώσεων, για parking και προσφορές χορηγών.

Ο αντιπρόεδρος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς, υποστήριξε ερωτηθείς για την αύξηση των εισιτηρίων:

"Φέρνει τις τιμές, μικρότερες μεν, αλλά πιο κοντά σε εκείνες που υπήρχαν το 2012. Όλοι αντιλαμβάνονται ότι δεν είναι δυνατόν ο Ολυμπιακός να συνεχίσει και τα επόμενα χρόνια να έχει τόσο χαμηλότερες τιμές.

Αυτό ήταν μία προσφορά του συλλόγου γιατί υπήρξαν δύσκολα χρόνια. Τώρα εναρμονιζόμαστε και με τους ανταγωνιστές μας και με τα άλλα αθλήματα.

Ο Κώστας Καραπαπάς με τον υπεύθυνο εισιτηρίων του Ολυμπιακού, Μπαντούνα στην παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας
Ο Κώστας Καραπαπάς με τον υπεύθυνο εισιτηρίων του Ολυμπιακού, Μπαντούνα στην παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας EUROKINISSI SPORTS


Είναι αδύνατον ο Ολυμπιακός να έχει τα μισά έσοδα από ό,τι οι ανταγωνιστές της. Αυτά τα επιπλέον χρήματα στηρίζουν τον Ερασιτέχνη.

Ο Ολυμπιακός έχει κατακτήσει 100αδες τίτλους. Πώς έχει γίνει αυτό; Από τη στήριξη του κόσμου, και του Βαγγέλη Μαρινάκη. Τα εισιτήρια διαρκείας είναι βασική πηγή εσόδων για έναν σύλλογο. Είναι το 1/4 από τα έσοδα της δεκαετίας του 2010".

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

Τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2024-25, παρουσίασε την Τετάρτη (22/5) ο Ολυμπιακός, καθώς παράλληλα και το νέο σήμα που θα φέρει ο σύλλογος σε όλα του τα τμήματα τη νέα σεζόν, με αφορμή τη συμπλήρωση των 100 χρόνων ζωής του Θρύλου! Τη συνέντευξη Τύπου των εισιτηρίων διαρκείας παρουσίασε ο Γενικός Διευθυντής και Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, όπως και ο υπεύθυνος διαχείρισης των εισιτηρίων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης Μπαντούνας.

Ο κ. Κώστας Καραπαπάς πήρε πρώτος το λόγο τονίζοντας αρχικά: "Αυτή η χρονιά που έρχεται είναι ιδιαίτερη, γιατί ο σύλλογος συμπληρώνει 100 χρόνια και μπαίνουμε σε μία περίοδο εορτασμών και σε μία περίοδο που όλοι πρέπει να αναπολούμε τη δόξα αυτού του συλλόγου, να τη στηρίζουμε ώστε να μεγαλώνει και να γιγαντώνεται. Και βέβαια να είμαστε όλοι μας κοντά στο σύλλογο γιατί θα ακολουθήσουν οι εορτασμοί για τα 100 χρόνια. Δε θα μπορούσε λοιπόν να ξεκινήσει καλύτερα η χρονιά από την παρουσίαση του επετειακού εμβλήματος του Ολυμπιακού για τα 100 χρόνια. Είναι το έμβλημα το οποίο θα φέρουν όλες οι ομάδες του Ολυμπιακού την επόμενη αγωνιστική σεζόν. Δηλαδή το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ και όλες οι ομάδες του Ερασιτέχνη θα έχουμε κοινό λογότυπο για να τονίσουμε πως ο Ολυμπιακός είναι ένας, αδιαίρετος, ενιαίος και βεβαίως είναι μία μεγάλη οικογένεια. Για εμένα η μεγαλύτερη οικογένεια που υπάρχει στην Ελλάδα, η μεγαλύτερη κοινωνική ομάδα, ο μεγαλύτερος αθλητικός σύλλογος. Όπως πολύ καλά γνωρίζετε, τα χρώματά μας συμβολίζουν το πάθος και την αγνότητα, το κόκκινο και το λευκό, το ερυθρόλευκο. Αυτό είναι το οποίο προφανώς επικρατεί και στο επετειακό έμβλημα. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, έχουμε ετοιμάσει ένα μικρό βίντεο το οποίο θα αποκαλύψει το έμβλημα αυτό".

Μετά την προβολή του βίντεο ο κ. Κώστας Καραπαπάς, συνέχισε: "Αυτό είναι το λογότυπο που θα συνοδεύει τις ομάδες μας τη σεζόν 2024-25. Υπάρχει η παραδοσιακή γραμματοσειρά του Ολυμπιακού, υπάρχει το ιερό μας έμβλημα, ο δαφνοστεφανωμένος Έφηβος. Όπως βεβαίως και τα 100 χρόνια, ερυθρό, λευκό και το χρυσό χρώμα που είναι πάντα συνώνυμο της δόξας και των επιτυχιών για το σύλλογό μας. Ένας σύλλογος που έχει καταφέρει στο συμπλήρωμα των 100 χρόνων του να είναι ο κορυφαίος πολυαθλητικός σύλλογος στην Ευρώπη".

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο κ. Παναγιώτης Μπαντούνας για την παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2024-25.

Μετά το τέλος της παρουσίασης των εισιτηρίων διαρκείας από τον κ. Παναγιώτη Μπαντούνα, οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ προχώρησαν στις ερωτήσεις τους αναφορικά με τη διάθεση των διαρκείας και όχι μόνο.

Σε ερώτηση αναφορικά με τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας, ο κ. Κώστας Καραπαπάς, σχολίασε: "Υπάρχει μία αύξηση, η οποία ουσιαστικά τι κάνει, φέρνει τις τιμές μικρότερες μεν αλλά κοντά σε αυτές που υπήρχαν πριν το ’12 την περίοδο που μπήκαμε σε μία κρίση. Γιατί τα τελευταία χρόνια είτε με την κρίση, είτε με τον covid, έχουμε ξεκαθαρίσει ότι οι τιμές που γινόντουσαν στα διαρκείας, ήταν τιμές προσφοράς, δεν ήταν κανονικές τιμές. Επίσης όλοι αντιλαμβάνονται ότι δεν είναι δυνατόν ο Ολυμπιακός να συνεχίσει για τα επόμενα χρόνια, όπως έκανε ήδη δύο χρόνια που είναι οι τιμές του πολύ χαμηλότερες απ’ όλους τους ανταγωνιστές του, αυτό δεν μπορεί να συμβεί. Δεν μπορεί δηλαδή ο Ολυμπιακός να έχει τιμές μισές στα διαρκείας του απ’ ότι οι ανταγωνιστές του. Αυτό ήταν μία προσφορά του συλλόγου γιατί υπήρχαν δύσκολα χρόνια και γιατί υπήρξε και ο covid μετά και ήταν μία απόφαση. Τώρα όμως εναρμονιζόμαστε και με τις άλλες ομάδες, τους ανταγωνιστές μας δηλαδή, αλλά και με τα υπόλοιπα σπορ. Επίσης να σας πω το εξής: Εάν κάνετε τις διαιρέσεις των αγώνων που βλέπει κάποιος στα εντός έδρας παιχνίδια του Ολυμπιακού, που σημειωτέον είναι η ομάδα που δίνει στο πακέτο των προσφορών των διαρκείας όλα τα παιχνίδια, και τα ευρωπαϊκά, όχι μόνο τα ελληνικά. Άρα λοιπόν ένας άνθρωπος τη σεζόν αυτή είδε 30 παιχνίδια, εάν δεν υπήρχε και αυτή η απαγόρευση του κράτους, θα είχε δει 30 αγώνες. Ο Ολυμπιακός καλείται να διαχειριστεί ένα περιβάλλον στο οποίο είναι αδύνατον η ΠΑΕ Ολυμπιακός να έχει τα μισά έσοδα απ’ αυτά που έχουν οι κύριοι ανταγωνιστές της. Δε γίνεται αυτό, είναι παράλογο και δεν μπορεί να συνεχιστεί. Επίσης θέλω να πω και κάτι, αυτά τα επιπλέον χρήματα για τον Ερασιτέχνη είναι χρήματα τα οποία στηρίζουν όλο αυτό που λέγαμε πριν. Τα τελευταία 10-12 χρόνια ο Ολυμπιακός έχει κατακτήσει εκατοντάδες τίτλους. Αυτήν τη στιγμή το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός είναι ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός σύλλογος της Ευρώπης, δεν είναι υπερβολές. Πως έχει γίνει; Έχει γίνει από τη στήριξη του κόσμου, προφανώς και από τη στήριξη του Βαγγέλη Μαρινάκη που είναι αδιάκοπη και συνεχής, αλλά και από τον κόσμο που αμέσως δίνει κάτι παραπάνω από το υστέρημά του για αυτόν το λόγο. Ο σκοπός είναι ιερός. Να σας πω ότι τα εισιτήρια διαρκείας είναι βασική πηγή εσόδων για έναν σύλλογο. Στη 10ετία που μπήκαμε είναι το 1/3 με 1/4 απ’ αυτά που ήταν στη δεκαετία του 2000-2010. Να είμαστε ισοσκελησμένοι με τα άλλα σπορ και τους άλλους ανταγωνιστές μας, ειδικά σε μία εποχή που εμείς τώρα θα αλλάξουμε ταχύτητα και αρχίζουμε να στοχεύουμε ευρωπαϊκά".

Σε ερώτηση για το επετειακό σήμα που θα το φέρουν όλες οι ομάδες του συλλόγου, ο Κώστας Καραπαπάς απάντησε: "Παντού θα είναι το σήμα αυτό, και στον Ερασιτέχνη και στην ΚΑΕ, παντού. Όπως και στους Νέους μας οι οποίοι είναι πρωταθλητές Ευρώπης και η παρουσία τους και η φανέλα τους επίσης έχει μεγάλη σημασία. Όλα αυτά δε γίνονται τυχαία. Καμία ομάδα δε φτάνει να έχει την ομάδα Νέων στον τελικό του Champions League Νέων και να νικά Ίντερ, Μπάγερν Μονάχου και Μίλαν τυχαία. Δε γίνεται τυχαία, ούτε γίνεται χωρίς καμία επένδυση, όπως και πίσω από τους 20 πιτσιρικάδες που βλέπετε υπάρχουν χιλιάδες πιτσιρικάδες που εκπαιδεύονται και μεγαλώνουν".

Ο Παναγιώτης Μπαντούνας στη συνέχεια απάντησε σε ερώτηση για τη διαδικασία έκδοσης εισιτηρίου διαρκείας μέσω του gov.gr: "Εμείς δε θα πουλάμε εισιτήριο αυτήν τη στιγμή, πουλάμε κωδικούς. Για να το καταλάβουν όλοι οι φίλαθλοι, όποιος αγοράσει εισιτήριο διαρκείας ή όποιος αγοράσει εισιτήριο από εδώ και πέρα, θα αγοράσει έναν κωδικό. Με αυτόν τον κωδικό θα πρέπει να ακολουθήσουν τις διαδικασίες που έχουμε αναρτήσει, να πηγαίνουν στο κινητό τους και να βάλουν τον κωδικό και με αυτήν τη διαδικασία να έχουν το εισιτήριο στο κινητό τους. Έχουμε ακόμη αρκετές απορίες που δε μας έχουν λύσει και εμάς, τι γίνεται δηλαδή με τους ξένους που είναι από Ευρωπαϊκή Ένωση και υπάρχουν και άλλα τέτοια θέματα. Πιστεύουμε ότι μέσα στον επόμενο μήνα, όταν θα έχουμε τις τελικές αποφάσεις του κράτους, θα ενημερώσουμε για τα προβλήματα και τις ιδιαιτερότητες. Καταλαβαίνετε ότι δεν μπορούσαμε να περιμένουμε το πότε θα λυθούν όλα αυτά τα προβλήματα, οπότε όποιος θέλει αγοράζει τον κωδικό και τη θέση του και μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία θα είμαστε σε επαφή να βοηθήσουμε όλους τους ανθρώπους".

Σχετικά με τους συλλέκτες των καρτών εισιτηρίων διαρκείας, ο Παναγιώτης Μπαντούνας απάντησε: "Θα ανακοινωθεί από την ΠΑΕ Ολυμπιακός η στιγμή που όσοι επιθυμούν θα μπορούν να έρθουν να παραλάβουν την κάρτα διαρκείας τους, χωρίς κάποιο χρονικό διάστημα".

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ

Περίοδος Ανανεώσεων

Από Δευτέρα 27/05 στις 10:00 έως Τρίτη 11/06 στις 17:00.

Περίοδος Νέων κατόχων με τιμές 1ης περιόδου

Από Τετάρτη 12/06 στις 15:00 έως Τρίτη 18/06 στις 16:00.

Περίοδος Νέων κατόχων με τιμές 2ης περιόδου

Από Τετάρτη 19/06 στις 12:00.

Παρατηρήσεις

Από Τετάρτη 12/06 οι περσινοί κάτοχοι δεν έχουν δικαίωμα ανανέωσης της θέσης τους.

Οι νέοι κάτοχοι θα μπορούν να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας από Τετάρτη 12/06 με τις τιμές της πρώτης περιόδου (πίνακας τιμών).

Από 19/06 θα ισχύον οι νέες τιμές για όλους (πίνακας τιμών).

  • Μετά την αγορά του Εισιτηρίου Διαρκείας δεν πραγματοποιούνται αλλαγές θέσεων.

Τρόποι απόκτησης εισιτηρίων διαρκείας

Online

Αποκλειστικά στο επίσημο site της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (www.olympiacos.org).

Gov.gr wallet

  • Επισημαίνουμε προς όλους τους φιλάθλους μας ότι από τη νέα αγωνιστική περίοδο 2024/2025 δε θα υπάρχει η δυνατότητα εισόδου στο γήπεδο χωρίς τη χρήση της εφαρμογής Gov.gr Wallet. Για αυτό και είναι απαραίτητη η εγκατάστασή της από όσους δεν τη διαθέτουν ακόμα.
  • Την εφαρμογή Gov.gr Wallet μπορεί οποιοσδήποτε να κατεβάσει από το Google Play ή το App Store εφόσον είναι εγγεγραμμένος στο Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας (Ε.Μ.Επ.). Όποιος δεν έχει εγγραφεί μπορεί να το κάνει στο emep.gov.gr.
  • Για περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με το ψηφιακό εισιτήριο, καθώς και για πληροφορίες και οδηγίες αναφορικά με την λειτουργία του ψηφιακού εισιτηρίιου μπορείτε να ανατρέξετε στο https://tickets.gov.gr/.
  • Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν εμπλέκεται στη διαδικασία προσθήκης του ψηφιακού εισιτηρίου στο gov.gr Wallet από την αγορά του και εντεύθεν. Για οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα παρουσιαστεί σχετικά με την προσθήκη στο Goc.gr Wallet ή τυχόν δυσλειτουργίες ή άτομα που δεν έχουν πρόσβαση σε αυτό, θα πρέπει να ανατρέξουν αποκλειστικά στο https://support.gov.gr/guide/.

Πληροφορίες

Τηλέφωνο: 210 4800920 10:00 – 18:00 (Δευτέρα-Παρασκευή)

Email: [email protected]

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Για την έκδοσή τους είναι απαραίτητα

  • Ονοματεπώνυμο
  • ΑΜΚΑ
  • ΑΔΤ
  • ΑΦΜ
  • ΔΟΥ
  • Κινητό
  • Διεύθυνση
  • E-mail

Κάθε κάτοχος – μέλος μπορεί να έχει στην κατοχή του μόνο ένα (1) εισιτήριο διαρκείας.

Σε όλες τις θύρες εκτός των θυρών 3 έως 7 θα υπάρχουν παιδικά εισιτήρια με έκπτωση περίπου 30%.

Δικαίωμα αγοράς παιδικών εισιτηρίων διαρκείας έχουν φυσικά πρόσωπα με έτος γέννησης 2009 και μετά.

Οι προϋποθέσεις εισόδου στο Γήπεδο καθορίζονται ανάλογα με τις ισχύουσες αποφάσεις της Πολιτείας.

ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ

Όλοι οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας πρέπει να είναι οικονομικά ενήμερα Μέλη του Ερασιτέχνη ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

Οι συνδρομές δεν εμπεριέχονται στις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας.

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται την Κάρτα Μέλους:

  • Στο Internet (www.olympiacossfp.gr)
  • Από το γραφείο το τμήματος μελών/φιλάθλων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού που βρίσκεται στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» (κάτω από θύρα 19 – Εμπορική Στοά).

Αναλυτικά ισχύουν:

  • 75 € συνδρομή Μέλους Ερασιτέχνη για όλους τους κατόχους διαρκείας
  • Επιπλέον 50 € οικονομική ενίσχυση στον Ερασιτέχνη για τους κατόχους διαρκείας των θυρών 3 έως 7
  • 75 € οικονομική ενίσχυση στον Ερασιτέχνη για τα παιδικά εισιτήρια διαρκείας

Με την Κάρτα Μέλους, ο κάτοχος θα έχει τη δυνατότητα, με σειρά προτεραιότητας, να παρακολουθήσει όλους τους αγώνες των Τμημάτων του Ερασιτέχνη ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (πόλο, βόλεϊ, ανδρών και γυναικών, χάντμπολ ανδρών και μπάσκετ γυναικών) με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους.

Για πληροφορίες σχετικά με την «Κάρτα Μέλους Ολυμπιακού» μπορείτε να καλείτε στον Ερασιτέχνη Ο.Σ.Φ.Π στο 2111007060, 10:00 – 18:00 (Δευτέρα-Παρασκευή) ή στο email [email protected].

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά την παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2024-25, πατώντας ΕΔΩ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ