ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Οι συναντήσεις με Φορτούνη και Καμαρά για νέα συμβόλαια, η επιθυμία του Μαρτίνεθ και η στάση των παικτών

Ο Κώστας Φορτούνης
Ο Κώστας Φορτούνης PHOTO CREDITS: ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ θέλει την παραμονή του Κώστα Φορτούνη και του Μαντί Καμαρά και την προσεχή εβδομάδα αναμένεται η κρίσιμη συνάντηση της διοίκησης του Ολυμπιακού με τους παίκτες για την ανανέωση των συμβολαίων τους.

Ο Κώστας Φορτούνης με τον Μαντί Καμαρά ήταν, μαζί με τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί, οι κορυφαίοι σε απόδοση ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στον αγώνα εναντίον της Τσουκαρίτσκι στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης'. Μάλιστα, οι δύο πρώτοι έχουν ξεκινήσει πολύ καλά τη σεζόν.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Έλληνα μεσοεπιθετικό και τον κεντρικό χαφ από τη Γουινέα και τους θεωρεί κομβικούς στο παιχνίδι της πειραϊκής ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 42χρονος προπονητής επιθυμεί διακαώς την παραμονή του Φορτούνη και του Καμαρά, οι οποίοι έχουν μπει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου τους και σύντομα θα κληθούν για συζητήσεις με τη διοίκηση.

Η κρίσιμη συνάντηση με τη διοίκηση

Τα ραντεβού της πειραϊκής ΠΑΕ με τους δύο ποδοσφαιριστές για την ανανέωση των συμβολαίων τους θα γίνουν, λογικά, την ερχόμενη εβδομάδα, καθώς εκκρεμούν και οι προσφορές που έχουν δεχτεί οι παίκτες από ομάδες του εξωτερικού.

Ο Φορτούνης βρίσκεται στο στόχαστρο της Αλ Ουέχντα, στην οποία προπονητής είναι ο Δώνης και φέρεται οι Άραβες να του δίνουν 2,5 εκατ. ευρώ ετησίως για συμβόλαιο 2+1 χρόνια -συνολικά, 7,5 εκατομμύρια.

Όσο για τον Μαντί, τον έχει πλευρίσει η Λιόν, η οποία εμφανίζεται να προσφέρει στους ερυθρόλευκους το ποσό των 4 εκατ. ευρώ.

Με δεδομένη, όμως, την απουσία του Χουάνγκ και την καλή άποψη που έχει ο Μαρτίνεθ για τον Καμαρά, η πειραϊκή ομάδα θέλει να τον διατηρήσει στο ρόστερ της. Εκτός πια, κι αν οι Γάλλοι ανεβάσουν την πρότασή τους σε τέτοια επίπεδα που θα δελεάσουν τον παίκτη και τον Ολυμπιακό.

Η ποιότητα Φορτούνη - Καμαρά έχει κάνει τη διαφορά

Η ποιότητα πάντως των δύο παραπάνω ποδοσφαιριστών είναι εκείνη που έχει κάνει τη διαφορά μέχρι τώρα στο ξεκίνημα της περιόδου για την πειραϊκή ομάδα.

Σε ένα διάστημα στο οποίο οι ερυθρόλευκοι έχουν την ανάγκη να προχωρούν με νίκες και προκρίσεις στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, την ώρα που χτίζεται μία καινούργια ομάδα και προστίθενται συνεχώς παίκτες στο ρόστερ.

Ο Φορτούνης αποτελεί τον φυσικό ηγέτη και σταθερή αξία για τον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι οπαδοί ζήτησαν την παραμονή του, όχι μόνο γιατί είναι ουσιαστικός και ομορφαίνει το παιχνίδι της πειραϊκής ομάδας, αλλά γιατί βλέπουν ότι με την παρουσία του και τους καινούργιους παίκτες που έχουν αποκτηθεί, δημιουργείται κάτι καλό με προοπτική.

Ο Μαντί Καμαρά θυμίζει πάλι τον παίκτη στον οποίο βασιζόταν ο Ολυμπιακός παλαιότερα και αποτελούσε βασικό κρίκο στην αλυσίδα της ομάδας.

Ο κεντρικός μέσος από τη Γουινέα στο ματς εναντίον της Τσουκαρίτσκι είχε σωστές μεταβιβάσεις, έβγαλε με ασφάλεια την μπάλα πάνω από τη μεσαία γραμμή, συνεργάστηκε πολύ καλά με τον Ιμπόρα, ήταν αποτελεσματικός στα μαρκαρίσματά του, έτρεξε πολύ, έκανε τάκλιν και δείχνει πια διαφορετική διάθεση.

Στις προθέσεις του Ολυμπιακού είναι η πρόωρη ανανέωση των συμβολαίων του Φορτούνη και του Καμαρά με αυξημένες ετήσιες αποδοχές, αλλά από εκεί και πέρα, πολλά θα εξαρτηθούν από τις διαθέσεις των δύο ποδοσφαιριστών.

Τι θέλουν οι ίδιοι για το μέλλον τους και τι θα ζητήσουν από τη διοίκηση της πειραϊκής ΠΑΕ στις επικείμενες συναντήσεις.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΚΩΣΤΑΣ ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ