ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ

Ολυμπιακός: Οι παίκτες της Μπρέντφορντ αφιέρωσαν το γκολ επί της Άρσεναλ στον Κανός που έχασε τη μητέρα του

Ολυμπιακός: Οι παίκτες της Μπρέντφορντ αφιέρωσαν το γκολ επί της Άρσεναλ στον Κανός που έχασε τη μητέρα του
PRINT SCREEN

Οι παίκτες της Μπρέντφορντ τίμησαν με ιδιαίτερο τρόπο τη μνήμη της μητέρας του Σέρτζι Κανός που έφυγε από τη ζωή, καθώς μετά από το γκολ του Τόνι κόντρα στην Άρσεναλ σήκωσαν ψηλά μία φανέλα με μήνυμα προς τον Ισπανό μεσοεπιθετικό.

Ο Σέρτζι Κανός βυθίστηκε στο πένθος πριν από λίγα 24ωρα, με τη μητέρα του να φεύγει από τη ζωή και τον ίδιο να αναχωρεί για πατρίδα του για την κηδεία της, με αποτέλεσμα να είναι απόντας από την πρώτη κόντρα του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet.

Λίγες ημέρες αργότερα και συγκεκριμένα το απόγευμα του Σαββάτου (11/02) οι άνθρωποι της Μπρέντφορντ, ομάδα η οποία παραχώρησε δανεικό τον Κανός στον Ολυμπιακό μέχρι το τέλος της σεζόν, έδειξαν πως είναι δίπλα στον Ισπανό.

Αυτό έγινε στο πλαίσιο του εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με την Άρσεναλ, με τον Ιβάν Τόνι να γράφει το 1-1 για τις μέλισσες στο 74ο λεπτό και να τιμάει τον συμπαίκτη του με έναν ιδιαίτερο τρόπο, υψώνοντας ένα μπλουζάκι με τα χρώματα της ομάδας που είχε το εξής μήνυμα: "Είμαστε όλοι μαζί σου Σέρτζι".

TAGS ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ