ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Οι ομάδες που παρακολουθούν τον Αγκιμπού Καμαρά και η στάση των ερυθρόλευκων

Ο Αγκιμπού Καμαρά έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων από το εξωτερικό
Ο Αγκιμπού Καμαρά έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων από το εξωτερικό EUROKINISSI

Οι ομάδες που παρακολουθούν τον Αγκιμπού Καμαρά και η στάση που τηρεί, για την ώρα, ο Ολυμπιακός.

Η εξαιρετική παρουσία του Αγκιμπού Καμαρά στο πρώτο εξάμηνο της θητείας του στον Ολυμπιακό έκανε αρκετούς ευρωπαϊκούς συλλόγους να ρίξουν τα βλέμματα πάνω του. Ο 20χρονος επιθετικός κέρδισε αμέσως θέση βασικού στους ερυθρόλευκους (έχει 25 συμμετοχές, 5 τέρματα και 4 ασίστ), έγινε πολύ γρήγορα βασικό στέλεχος της Εθνικής Ανδρών της Γουινέας και εκτόξευσε τις μετοχές του στο διεθνές ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Εκπρόσωποι της Λίβερπουλ, της Νιούκαστλ και της Νις ήρθαν τους προηγούμενους μήνες στην Ελλάδα και παρακολούθησαν τον Αφρικανό ποδοσφαιριστή στα παιχνίδια εναντίον της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, της Φενέρμπαχτσε, του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και του ΟΦΗ, ενώ βρέθηκαν και σε εκτός έδρας ματς των ερυθρόλευκων.

Στη Γαλλία και στην Αγγλία υπήρξαν δημοσιεύματα την Τετάρτη (29/12) που έκαναν λόγο για ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων για τον Αγκιμπού Καμαρά, τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός τον κοστολογεί στα 20.000.000 ευρώ.

Πέρα από τις Λίβερπουλ, Νιούκαστλ και Νις που αναφέραμε παραπάνω, στα διεθνή ΜΜΕ έγινε λόγος επίσης για ενδιαφέρον της Λέστερ, της Μονακό, της Βαλένθια και της Βιγιαρεάλ. Βέβαια, από το ενδιαφέρον μέχρι την κρούση πολύ περισσότερο την κατάθεση επίσημης πρότασης υπάρχει μεγάλη απόσταση.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει αυτή τη στιγμή επίσημη προσφορά για τον Αγκιμπού, ούτε έχει ορίσει συγκεκριμένη τιμή για πώλησή του. Οι ερυθρόλευκοι θεωρούν ότι ο νεαρός επιθετικός από τη Γουινέα έχει πολλά περιθώρια εξέλιξης και κατ' επέκταση να ανεβάσει κι άλλο το κασέ του.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ