ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Οι οδηγίες προς τους φιλάθλους που ταξίδεψαν στη Βουδαπέστη για το ματς με τη Φερεντσβάρος

EUROPA CONFERENCE LEAGUE 2023-2024 /  -  (  / EUROKINISSI)
EUROPA CONFERENCE LEAGUE 2023-2024 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός με ανακοίνωσή της δίνει οδηγίες προς τους φιλάθλους που θα ταξιδέψουν στη Βουδαπέστη για το σημείο συνάντησης και τους τρόπους μετάβησης στο γήπεδο της Φερεντσβάρος.

Ο Ολυμπιακός πηγαίνει στη Βουδαπέστη για να αναμετρηθεί με τη Φερεντσβάρος (22.02, 22:00, COSMOTE Sport 2 και Live SPORT24) με στόχο την πρόκριση στους "16" του Conference League.

Η ερυθρόλευκη ΠΑΕ δίνει οδηγίες προς τους φιλάθλους για το μέρος συνάντησης και τη μετάβαση στο γήπεδο που θα διεξαχθεί η κρίσιμη ρεβάνς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός: "Αναλυτικά οι σχετικές οδηγίες:

Το σημείο συνάντησης για τους φιλάθλους μας στη Βουδαπέστη, από το οποίο θα μεταφέρονται στο σημείο ανταλλαγής των vouchers με εισιτήρια, είναι στο City Park (Városliget).

Την ημέρα του αγώνα, ο χώρος για τους φιλάθλους (fan area) θα είναι ανοικτός από τις 16:00 έως τις 19:00 (τοπική ώρα). Τα αστικά λεωφορεία θα εκτελούν δρομολόγια μεταξύ του σημείου συνάντησης στο City Park και του σημείου ανταλλαγής voucher για τους φιλάθλους από τις 17:00 έως τις 19:00 (τοπική ώρα).

Δείτε ακριβώς το σημείο συνάντησης:

Ολυμπιακός: Οι οδηγίες προς τους φιλάθλους που ταξίδεψαν στη Βουδαπέστη για το ματς με τη Φερεντσβάρος
Το σημείο συνάντησης των φίλων του Ολυμπιακού στη Βουδαπέστη ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ


Το σημείο ανταλλαγής voucher για τους φιλάθλους ανοίγει στις 16:30 (τοπική ώρα). Είναι υποχρεωτική η παρουσία όλων των φιλοξενούμενων φιλάθλων στο σημείο αυτό (μόνο οι φίλαθλοι του τομέα E). Στο σημείο αυτό οι φιλοξενούμενοι φίλαθλοι θα πρέπει να προσκομίσουν τα ατομικά vouchers που αγόρασαν από την ΠΑΕ, ενώ θα πρέπει να φέρουν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο (όχι φωτοτυπία ή φωτογραφία). Η ανταλλαγή των vouchers θα πραγματοποιείται από τις 17:30 έως τις 19:00.

Η είσοδος στη ζώνη των φιλάθλων θα επιτραπεί σε όσους φιλάθλους πληρούν τα κριτήρια αυτά μετά τον σωματικό έλεγχο που θα πραγματοποιηθεί από το κατά τόπους προσωπικό ασφαλείας. Το κάθε ατομικό voucher θα αντικατασταθεί με (μη προσωποποιημένο) εισιτήριο αγώνα.

Στο ίδιο σημείο θα υπάρχει καντίνα και χημικές τουαλέτες για τους επισκέπτες στη ζώνη των φιλάθλων. Μετά τη διαδικασία αυτή, τα αστικά λεωφορεία θα μεταφέρουν τους φιλάθλους στο εσωτερικό του τομέα E (τομέας φιλοξενούμενων).

Δεν θα γίνονται δεκτά μετρητά στο εστιατόριο του τομέα. Οι πληρωμές θα γίνονται μόνο μέσω πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας, συνεπώς παρακαλούμε να μην φέρετε νομίσματα εντός του σταδίου (κυρίως για να μην γίνει ρίψη τους εντός του γηπέδου).

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, τα αστικά λεωφορεία θα επιστρέψουν τους φιλάθλους στο City Park και στην εξωτερική ζώνη φιλάθλων (η αστυνομία θα συνοδεύσει πεζή όλους όσοι θα έχουν έρθει μεμονωμένα ή με λεωφορεία).

Σε περίπτωση που δεν έρθετε στο σημείο συνάντησης τις ανωτέρω ώρες και δεν είναι ίδια τα στοιχεία του Voucher με το παραστατικό που θα ταξιδέψετε, δεν θα σας επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο. Απαιτείται η επίδειξη ταυτότητας ή διαβατηρίου (όχι φωτοτυπία ή φωτογραφία)".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CONFERENCE LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ