ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Οι κομβικοί ρόλοι των Εμβιλά και Ίνμπομ Χουάνγκ στο ματς με την Φράιμπουργκ

Ο Ινμπόμ Χουάνγκ
Ο Ινμπόμ Χουάνγκ INTIME

Ο Ολυμπιακός θέλει να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της για πρόκριση και επιθυμεί να πάρει το καλύτερο δυνατό στον αγώνα με την Φράιμπουργκ. Τα πλάνα του Μίτσελ.

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από δέκα αγώνες χωρίς νίκη μέσα στην περίοδο στην Ευρώπη -έχει έξι ισοπαλίες και τέσσερις ήττες και δύο προκρίσεις στη διαδικασία των πέναλτι.

Από την άλλη, η Φράιμπουργκ έχει μόνο νίκες στον όμιλο του Europa League και θέλει μία ακόμη στο Europa Park Stadion την Πέμπτη (27/10, 22:00, COSMOTE SPORT 2HD, LIVE SPORT24) για να σφραγίσει την πρώτη θέση του ομίλου. Βέβαια, μπορεί αυτό να γίνει ακόμη και με ήττα της γερμανικής ομάδας από τους ερυθρόλευκους, αν την ίδια ώρα χάσει ή έρθει ισόπαλη η Καραμπάγκ εκτός έδρας με τη Ναντ.

Όπως και να έχει, οι ερυθρόλευκοι έχουν μια μεγάλη πρόκληση μπροστά τους και θέλουν να ανταποκριθούν σε αυτή, διατηρώντας ζωντανές τις ελπίδες τους για την κατάκτηση της τρίτης θέσης στο όμιλό τους που οδηγεί στα νοκ άουτ παιχνίδια του Conference League.

Το έργο της πειραϊκής ομάδας είναι δύσκολο, διότι εκτός της δυναμικότητας της αντιπάλου, αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα στην άμυνα λόγω της απουσίας των τραυματιών Παπασταθόπουλου, Σισέ, Βρσάλικο και Μαρσέλο.

Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Φράιμπουργκ βρίσκεται στην τρίτη θέση του γερμανικού πρωταθλήματος, μόλις ένα βαθμό πίσω από την Μπάγερν και δύο από την Ουνιόν, διαθέτει την τρίτη καλύτερη άμυνα στην Μπουντεσλίγκα και είναι μία ομάδα γρήγορη, με καλή φυσική κατάσταση και καλό σύνολο.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού όμως καλούνται να βγάλουν αντίδραση, να είναι ανταγωνιστικοί και να βάλουν δύσκολα στη γερμανική ομάδα. Στόχος της πειραϊκής ομάδας είναι να μπορέσει να πάρει ένα αποτέλεσμα που θα της επιτρέψει να διεκδικήσει την πρόκριση κόντρα στην Ναντ την τελευταία αγωνιστική στο Καραϊσκάκης.

Τα πλάνα του Μίτσελ για την αναμέτρηση

Σχετικά με την ενδεκάδα, ο Μίτσελ έχει φροντίσει να θολώσει τα νερά και δεν αποκλείεται να επιφυλάσσει κάποια έκπληξη. Στις τελευταίες δοκιμές έχει δοκιμάσει, τόσο σχήμα 3-5-2 (ή 5-3-2 αν προτιμάται) όσο και 4-3-3.

Στην πρώτη περίπτωση, το προβάδισμα έχουν οι Πασχαλάκης, Ντόι, Εμβιλά, Μπα, Άβιλα, Ρέαμπτσιουκ (στις δοκιμές αριστερά έπαιξε κάποιο διάστημα και ο Βρουσάι), Ίν Μπομ Χουάνγκ, Κούντε, Μπιέλ, Γκάρι Ροντρίγκες και Ελ Αραμπί.

Στη δεύτερη, ένα πιθανό σχήμα είναι με τους Πασχαλάκη, Άβιλα, Ντόι, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Κούντε, Ίν Μπομ Χουάνγκ, Μασούρα (ή Γκάρι Ροντρίγκες), Μπιέλ και Ελ Αραμπί. Ο Μίτσελ έχει δοκιμάσει στην κορυφή της επίθεσης και τον Ουί Τζο Χουάνγκ.

Σε κάθε περίπτωση, πολλά θα εξαρτηθούν από τους ρόλους που θα έχουν ο Εμβιλά και ο Ίν Μπομ Χουάνγκ. Στις δοκιμές, ο Ισπανός τεχνικός τους έχει χρησιμοποιήσει σε δύο θέσεις: Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής έχει παίξει ως στόπερ και ως αμυντικός μέσος. Στο πρώτο ενδεχόμενο, πιθανότατα θα έχει στο πλάι του τον Ντόι στο 4-3-3, ή τους Ντόι και Μπα στο 3-5-2.

Στο δεύτερο, ο Εμβιλά θα είναι το εξάρι, με τον Κούντε στη θέση "8" και τον Ίν Μπομ Χουάνγκ στο "10". Ο Νοτιοκορεάτης έχει αγωνιστεί ως ανασταλτικός μέσος και ως επιθετικός χαφ. Ο Χουάνγκ ήταν το εξάρι όταν ο Εμβιλά έπαιξε στο κέντρο της άμυνας και το οκταρο-δεκάρι όταν ο Γάλλος ήταν στα χαφ.

Οι θέσεις των Εμβιλά και Χουάνγκ είναι πιθανό να δημιουργήσουν ένα ντόμινο και να επηρεάσουν, για παράδειγμα, και αυτή του Μπιέλ, σχετικά με το αν θα χρησιμοποιηθεί στον άξονα ή στα πλάγια της επίθεσης.

Ο Μίτσελ θα λάβει την οριστική του απόφαση για την ενδεκάδα το μεσημέρι της Πέμπτης (27/10) και δεν αποκλείεται να θελήσει να αλλάξει κάτι από αυτά που έχει δοκιμάσει τα τελευταία εικοσιτετράωρα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ