ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Βαλμπουενά δηλώνει "παρών" για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ο Βαλμπουενά με τη φανέλα του Ολυμπιακού σε φάση από αγώνα της Super League Interwetten
Ο Βαλμπουενά με τη φανέλα του Ολυμπιακού EUROKINISSI

Ο Ματιέ Βαλμπουενά δείχνει να έχει ξεπεράσει οριστικά το πρόβλημα με τον προσαγωγό και θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για να επιστρέψει μετά από σχεδόν ένα μήνα απουσίας, παίζοντας μάλιστα βασικός για τον Ολυμπιακό κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Το φινάλε της κανονικής διάρκειας της Super League Interwetten δεν ήταν και το καλύτερο δυνατό για τον Ματιέ Βαλμπουενά, με τον "στρατηγό" του Ολυμπιακού να αγωνίζεται 9 μόνο λεπτά στο "Αλκαζάρ" στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΛ και στη συνέχεια να αποχωρεί από τον αγωνιστικό χώρο αποκομίζοντας πρόβλημα στον προσαγωγό.

Το αποτέλεσμα ήταν να μείνει εκτός τόσο από τη ρεβάνς με την Άρσεναλ για τους "16" του Europa League όσο και από τις πρώτες υποχρεώσεις των νταμπλούχων Ελλάδας στα φετινά play offs για την ανάδειξη του πρωταθλητή, που ήταν απέναντι στον Άρη στο "Καραϊσκάκης" και με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Λένε ωστόσο πως ο χρόνος γιατρεύει όλες τις πληγές και αυτο ισχύει και στην περίπτωση του Γάλλου, που δεν πτοήθηκε από το πρόβλημα τραυματισμού που τον βασάνισε από τα μέσα Μαρτίο και δούλεψε σκληρά, με αποτέλεσμα να προπονηθεί κανονικά την Παρασκευή (9/4) και να είναι πλέον μέσα στις επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό το βράδυ της Κυριακής (11/4, 19:30, Novasports 1HD).

Μάλιστα, ο Βαλμπουενά χτυπάει ακόμα και την πόρτα της βασικής ενδεκάδας όντας πλέον ξανά στο 100% της φυσικής του κατάστασης, με τον Πέδρο Μαρτίνς να εξετάζει για το πώς θα τον χωρέσει στα αρχικά πλάνα του για τη σημαντική αναμέτρηση με τους πρασίνους στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ