ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Άλφρεντ Σρέντερ στην Ελλάδα για συζητήσεις με τους ερυθρόλευκους

Ολυμπιακός: Ο Άλφρεντ Σρέντερ στην Ελλάδα για συζητήσεις με τους ερυθρόλευκους
@2019 MICHAEL SOHN/AP IMAGES

Ο Άλφρεντ Σρέντερ βρίσκεται στην Αθήνα προκειμένου να συζητήσει με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, ώστε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των ερυθρόλευκων.

Ο Ολυμπιακός εντείνει τις προσπάθειες του, ώστε να ξημερώνει μία νέα μέρα στον πάγκο του. Ο Άλφρεντ Σρέντερ βρίσκεται στην Ελλάδα μαζί με τον ατζέντη του, Μίλος Μαλένοβιτς.

Ο 50χρονος Ολλανδός τεχνικός, ο οποίος είναι αυτή την στιγμή ελεύθερος, θα συζητήσει με τους ανθρώπους των ερυθρόλευκων, προκειμένου να καθίσει τον πάγκο του Ολυμπιακού.

Ο Σρέντερ ήταν από τις πρώτες επιλογές των Πειραιωτών, ώστε να κλείσει άμεσα. Η εξέλιξη αυτή επιβεβαιώνεται και από πλευράς Ολυμπιακού. Μάλιστα, οι εν λόγω συζητήσεις αφορούν σε διετές συμβόλαιο.

Ο Άλφρεντ Σρέντερ ως βοηθός προπονητής του Ρόναλντ Κούμαν στην Μπαρτσελόνα
Ο Άλφρεντ Σρέντερ ως βοηθός προπονητής του Ρόναλντ Κούμαν στην Μπαρτσελόνα 2021 AP PHOTO/JOAN MONFORT

Ο 50χρονος Ολλανδός, Άλφρεντ Σρέντερ είναι ένας προπονητής με πολλές παραστάσεις στην καριέρα του καθώς ήταν πρώην τεχνικός της Χόφενχαϊμ, πέρυσι κατέκτησε το πρωτάθλημα Βελγίου με την Κλαμπ Μπριζ, ενώ φέτος ήταν στον πάγκο του Άγιαξ έως τον Ιανουάριο.

Ο Σρέντερ κατά τη διάρκεια της καριέρας του έχει συνεργαστεί με σπουδαία ονόματα, όπως είναι ο Έρικ Τεν Χαχ στον Άγιαξ, ο Ρόναλντ Κούμαν στην Μπαρτσελόνα και ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν στη Χόφενχαϊμ.

Ο Ολλανδός προπονητής έχει μία πλούσια τροπαιοθήκη από τις ομάδες που έχει εργαστεί, είτε ως πρώτος προπονητής, είτε ως συνεργάτης. Συνολικά, έχει δύο πρωταθλήματα Ολλανδίας (Άγιαξ 18/19, Τβέντε 09/10), δύο Κύπελλα Ολλανδίας (Άγιαξ 18/19, Τβέντε 10/11), ένα πρωτάθλημα Βελγίου (Κλαμπ Μπριζ 21/22), ένα Κύπελλο Ισπανίας (Μπαρτσελόνα 20/21) και δύο Super Cup Ολλανδίας (Τβέντε 10/11, 11/12).

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ