ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Σολμπάκεν οδεύει προς την Ουράβα, σύμφωνα με ιαπωνικά ΜΜΕ

Ο Όλα Σολμπάκεν
Ο Όλα Σολμπάκεν EUROKINISSI SPORTS

Ο Όλα Σολμπάκεν δεν προσέφερε τα αναμενόμενα στον Ολυμπιακό και ετοιμάζεται να κουνήσει μαντήλι σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο, με ιαπωνικά μίντια να αναφέρουν πως είναι κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ουράβα Ρεντ Ντάιαμοντς.

Ο Ολυμπιακός ήρθε σε συμφωνία με την Ρόμα στην αρχή της σεζόν για το μονοετή δανεισμό του Όλα Σολμπάκεν, όμως δεν πήρε αυτά που περίμενε από τον Νορβηγό διεθνή επιθετικό και αυτό αποτυπώθηκε και στα στατιστικά του, μένοντας άσφαιρος σε οκτώ ματς σε όλες τις διοργανώσεις που αγωνίστηκε με τα ερυθρόλευκα (5 για την Stoiximan Super League).

Όλα δείχνουν μάλιστα πως η θητεία του στον Πειραιά θα είναι εξαιρετικά σύντομη και πως σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν, με ιαπωνικά ΜΜΕ να αποκαλύπτουν με σημερινά τους δημοσιεύματα (04/01) πως η Ουράβα Ρεντ Ντάιαμοντς βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για την απόκτησή του.

Ο λόγος φυσικά που ο Νορβηγός έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στην Ουράβα (μετά από την Ρόμα και τον Ολυμπιακό) είναι πως το ιαπωνικό πρωτάθλημα δεν εντάσσεται στην ίδια χρονική περίοδο όπως η Serie A και η Stoiximan Super League που θα του απαγόρευε σε μία τέτοια περίπτωση να παίξει σε τρίτη διαφορετική ομάδα την ίδια αγωνιστική σεζόν.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΟΜΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ