ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Ροντρίγκες χάνει όλα τα φιλικά προετοιμασίας στην Αυστρία

Ο Γκάρι Ροντρίγκες στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού για τη Super League Interwetten.
Ο Γκάρι Ροντρίγκες στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού EUROKINISSI SPORTS

Ο Γκάρι Ροντρίγκες δεν θα προλάβει να δώσει το "παρών" σε κάποιο από τα έξι φιλικά που θα δώσει ο Ολυμπιακός στην Αυστρία, δίνοντας αγώνα δρόμου για το φιλικό με την Άλκμααρ, πριν από τα παιχνίδια με τη Μακάμπι Χάιφα.

Ο Γκάρι Ροντρίγκες στάθηκε εξαιρετικά άτυχος, καθώς δεν ταξίδεψε στην Αυστρία, όπου διεξάγεται το βασικό στάδιο προετοιμασίας του Ολυμπιακού, λόγω της σύσπασης στην αριστερή γαστροκνημία και έμεινε στον Ρέντη για να αποθεραπευτεί.

Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήρι θα παραμένει στην Ελλάδα, μιας και θα μείνει στα "πίτς" για δύο εβδομάδες και θα χάσει όλα τα φιλικά προετοιμασίας που θα δώσουν οι ερυθρόλευκοι επί αυστριακού εδάφους: την Παρασκευή (24/06) με τη Ριντ, το Σάββατο (25/06) με τη Φορτούνα Ντίσελντορ, δύο ημέρες μετά με την Κρακοβία (27/06). Ακολουθούν στη συνέχεια τα φιλικά με Σλάβια (29/06), Αρμίνια Μπίλεφελντ (01/07) και Σάλτσμπουργκ (02/07), συνολικά έξι παιχνίδια.

Ο Ροντρίγκες θα δώσει αγώνα δρόμου για να προλάβει το φιλικό με την Άλκμαρ στις 9 Ιουλίου στο Καραϊσκάκης, πριν από τις αναμετρήσεις με τη Μακάμπι Χάιφα. Στον Ολυμπιακό θεωρούν δεδομένη την παρουσία τους στις αναμετρήσεις με τους Ισραηλινούς, ωστόσο κινδυνεύει να πάει σε αυτά τα ματς δίχως κάποιο φιλικό στα πόδια του.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ