ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο πρώτος έλεγχος των δανεικών των ερυθρόλευκων

Ο Αχμέντ Χασάν στο φιλικό του Ολυμπιακού με τον Άρη
Ο Αχμέντ Χασάν στο φιλικό του Ολυμπιακού με τον Άρη INTIME

Ο Νοέμβρης μπήκε με τη διακοπή των πρωταθλημάτων για τις εθνικές ομάδες και είναι μία καλή ευκαιρία για τον... έλεγχο των δέκα δανεικών του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός διαθέτει αρκετούς ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται ως δανεικοί σε ομάδες του εξωτερικού. Οι ερυθρόλευκοι το φετινό καλοκαίρι "ελευθέρωσαν" το ρόστερ τους και παραχώρησαν παίκτες, που πιθανώς να είχαν περιορισμένο χρόνο συμμετοχής, προκειμένου να πάρουν παιχνίδια στο πόδια τους και να είναι έτοιμοι σε περίπτωση που τους χρειαστεί ξανά η ομάδα του Πειραιά. Κάποιοι από αυτούς, βέβαια, δεν αποκλείεται να συνεχίσουν το ταξίδι τους μακριά από τον Ολυμπιακό.

Ήδη έχουμε μπει στον Νοέμβριο και με αφορμή τη διακοπή των πρωταθλημάτων για τις εθνικές ομάδες, μπορεί να εξαχθεί ένα πρώτο συμπέρασμα για το τι έχουν κάνει οι δανεικοί του Ολυμπιακού στα πρώτα τους παιχνίδια στη σεζόν με τις ομάδες τους. Έχουμε και λέμε...

Αχμέντ Χασάν

Ο Αχμέντ Χασάν παραχωρήθηκε με μονοετή δανεισμό στην Κόνιασπορ, ενώ στη συμφωνία έχει προβλεφθεί και οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι. Μέχρι στιγμής ο Αιγύπτιος επιθετικός δεν έχει βρει ακόμη τα πατήματά του. Μάλιστα απουσίασε από τα δύο τελευταία παιχνίδια κόντρα σε Φενέρμπαχτσε και Γκέζτεπε εξαιτίας τραυματισμού. Η Κόνιασπορ έχει ανακοινώσει ότι αναμένεται να επιστρέψει κατά το διάστημα της διακοπής.

Έως τώρα ο Χασάν έχει αγωνιστεί σε έξι παιχνίδια στο τουρκικό πρωτάθλημα. Έχει μοιράσει μία ασίστ στο ντεμπούτο του απέναντι στην Αλτάι, ενώ σκόραρε το πρώτο του γκολ στην 7η αγωνιστική στην ισοπαλία 2-2 της Κόνιασπορ με την Κασίμπασα.

Λάζαρ Ραντζέλοβιτς

Την τελευταία μέρα της θερινής μεταγραφικής περιόδου, δανεικός στη Λεγανές δόθηκε ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, καθώς δεν ήταν από τις πρώτες επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς. Ο Σέρβος εξτρέμ δείχνει να προσαρμόζεται ολοένα και περισσότερο στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας.

Ο Ραντζέλοβιτς με τη φανέλα του Ολυμπιακού σε φιλικό αγώνα
Ο Ραντζέλοβιτς με τη φανέλα του Ολυμπιακού σε φιλικό αγώνα PHOTO CREDITS: INTIME SPORTS

Συνολικά έχει αγωνιστεί σε 11 παιχνίδια με τη φανέλα της Λεγανές ξεκινώντας τα οκτώ εξ αυτών βασικός, αν και έχει έχει παίξει μία φορά ολόκληρο 90λεπτο (678' συνολικά). Έχει σκοράρει δύο γκολ απέναντι σε Αμορεμπιέτα και Ουέσκα, όπου μοίρασε και μία ασίστ.

Νίκολα Τσούμιτς

Στις 31 Οκτωβρίου η Λουκέρνη ανακοίνωσε την απόκτηση του 22χρονου εξτρέμ με τη μορφή δανεισμού ενώ η συμφωνία περιλαμβάνει και οψιόν αγοράς.

Ο Τσούμιτς στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Άρη
Ο Τσούμιτς στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Άρη INTIME


Ο Τσούμιτς επίσης ψάχνει τα πατήματά του, ενώ έχει χάσει τρία παιχνίδια (δύο σε πρωτάθλημα και ένα στο Κύπελλο) εξαιτίας τραυματισμού. Στο τελευταίο ματς απέναντι στη Σιόν έμεινε στον πάγκο. Συνολικά έχει παίξει σε έξι ματς σε όλες τις διοργανώσεις βγάζοντας μία ασίστ.

Πέπε

Ο Πέπε είχε παραχωρηθεί δανεικός στη Φαμαλικάο στο δεύτερο μισό της προηγούμενης σεζόν, ενώ τον Αύγουστο ο δανεισμός του στην πορτογαλική ομάδα ανανεώθηκε. Πέρσι είχε γεμάτη παρουσία και όπως φαίνεται συνεχίζει έτσι και φέτος.

Αφού απουσίασε από τα πρώτα παιχνίδια, πλέον παίζει βασικός. Συνολικά, έχει αγωνιστεί σε 13 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, έχει σκοράρει ένα γκολ, ενώ έχει μοιράσει και μία ασίστ.

Μάξι Λοβέρα

Ο Ολυμπιακός έδωσε δανεικό στις 9 Φεβρουαρίου τον Μάξι Λοβέρα στη Ρασίγνκ στην Αργεντινή. Ο δανεισμός του 22χρονου επιθετικού μέσου λήγει στις 31 Δεκεμβρίου.

Τη φετινή σεζόν έχει 14 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Αργεντινής, χωρίς κάποιο γκολ ή ασίστ. Από τον Σεπτέμβριο οι παρουσίες του είναι ολιγόλεπτες, ενώ στο τελευταίο παιχνίδι με την Τουκουμάν ήταν εκτός αποστολής.

Λεονάρντο Κούτρης

Ο Λεονάρντο Κούτρης είχε παραχωρηθεί τον Οκτώβριο του 2020 για δύο χρόνια δανεικός στη Φορτούνα Ντίσελντορφ, ενώ υπάρχει και οψιόν αγοράς από τους Γερμανούς στη συμφωνία. Τη φετινή σεζόν της Bundesliga 2, ωστόσο, δεν έχει μεγάλη συμμετοχή.

Ο Κούτρης στην αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδας
Ο Κούτρης στην αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδας INTIME

Ο 26χρονος αριστερός μπακ έχει αγωνιστεί σε μόλις τέσσερα παιχνίδια στο πρωτάθλημα και ένα στο DFB Pokal, όπου είχε και μία ασίστ κόντρα στην Όλντενμπουργκ. Στα περισσότερα ματς βρίσκεται στον πάγκο.

Μαμαντού Κανέ

Τον φετινό Αύγουστο ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Μαμαντού Κανέ από τη Νέφτσι Μπακού. Όμως, τον άφησε να αγωνιστεί ως δανεικός στην ομάδα του Αζερμπαϊτζάν μέχρι το τέλος της σεζόν, ώστε να έχει χρόνο συμμετοχής.

Ο 24χρονος μέσος από τη Γουινέα, συμπαίκτης του Μαντί και του Αγκιμπού Καμαρά στην εθνική, έχει γεμάτη παρουσία στην Νέφτσι. Σε όλες τις διοργανώσεις έχει αγωνιστεί σε 16 παιχνίδια και έχει σκοράρει και ένα γκολ. Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός τον είχε αντιμετωπίσει, πριν να τον αποκτήσει, στον πρώτο γύρο των προκριματικών του Champions League.

Γιάννης Μασούρας

Ένας από τους παίκτες που έφυγαν το καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό για το εξωτερικό ήταν ο Γιάννης Μασούρας. Οι ερυθρόλευκοι συμφώνησαν με τη Σπάρτα Ρόντερμαν για τον μονοετή δανεισμό του 25χρονου αριστερού μπακ, ο οποίος την περασμένη σεζόν είχε αγωνιστεί στην Πολωνία και την Γκόρνικ Ζάμπρζε.

Ο Γιάννης Μασούρας με τη φανέλα του Ολυμπιακού
Ο Γιάννης Μασούρας με τη φανέλα του Ολυμπιακού ΙΝΤΙΜΕ

Ο Μασούρας τις τελευταίες εβδομάδες αρχίζει να έχει πιο ενεργό ρόλο στην ολλανδική ομάδα. Αν και έχει έξι συνολικά συμμετοχές, οι πρώτες τρεις στην Eredivisie ήταν ολιγόλεπτες. Από τα τέλη του Οκτωβρίου έχει αγωνιστεί βασικός ολόκληρο 90λεπτό σε τρία συνεχόμενα παιχνίδια με τελευταίο τη νίκη με 3-0 επί της Βίλεμ στις 6 Νοεμβρίου.

Φράνκο Σολδάνο

Έπειτα από τους δανεισμούς του στη Μπόκα Τζούνιορς, ο Φράνκο Σολδάνο συνέχισε στη Φουενλαμπράδα ως δανεικός με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι του 2022.

Ο Αργεντίνος επιθετικός έχει παίξει σε 11 παιχνίδια, πότε ως βασικός και πότε ως αλλαγή, χωρίς ακόμη αν βρει δίχτυα. Στο τελευταίο παιχνίδι στις 6 Νοεμβρίου απέναντι στην Έιμπαρ έμεινε στον πάγκο.

Αλέξανδρος Νικολιάς

Η ΑΕΛ είχε αποκτήσει τον Αλέξανδρο Νικολιά τον Σεπτέμβριο του 2020 ως δανεικό από τον Ολυμπιακό για δύο συν ένα χρόνια. Πέρσι ο 27χρονος μέσος είχε μία γεμάτη σεζόν σκοράροντας και ένα γκολ. Φέτος, στην πρώτη αγωνιστική της Super League 2 οι βυσσινί είχαν ρεπό, με τον Νικολιά να αγωνίζεται βασικός στα τρία παιχνίδια του Κυπέλλου Ελλάδας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ