ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Μπαράκ Μπαχάρ στην ερυθρόλευκη λίστα σύμφωνα με τους Ισραηλινούς

Haifa's head coach Barak Bakhar gestures during a group E Europa Conference League soccer match between 1. FC Union Berlin and Maccabi Haifa FC in Berlin, Germany, Thursday, Sept. 30, 2021. (AP Photo/Michael Sohn)
Haifa's head coach Barak Bakhar gestures during a group E Europa Conference League soccer match between 1. FC Union Berlin and Maccabi Haifa FC in Berlin, Germany, Thursday, Sept. 30, 2021. (AP Photo/Michael Sohn) 2021 AP PHOTO/MICHAEL SOHN

Ο Μπαράκ Μπαχάρ της Μακάμπι Χάιφα είναι μεταξύ των υποψήφιων για την άκρη του πάγκου του Ολυμπιακού, όπως αναφέρει δημοσίευμα στο Ισραήλ, το οποίο γράφει και για άλλα ονόματα που φέρονται να βρίσκονται στην ερυθρόλευκη λίστα.

Ο Μίτσελ Γκονθάλεθ παραιτήθηκε, ο Ζοζέ Ανιγκό ανέλαβε προσωρινά την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού και οι ερυθρόλευκοι αναζητούν τον άνθρωπο που θα καθίσει στον πάγκο τους από το καλοκαίρι και έπειτα.

Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν, όπως φυσικά και η ονοματολογία, μιας και πολλοι προπονητές προτείνονται στους Πειραιώτες, οι οποίοι καλούνται να κάνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Ο Δημήτρης Χριστοφιδέλλης ανέφερε ορισμένα ονόματα στο ρεπορτάζ του (Μαρθελίνο, Ζόρζε Ζεσούς, Πέπε Μπορδαλάς, Εστεμπάν Καμπιάσο και Τζενάρο Γκατούζο), ενώ στο Ισραήλ κάνουν λόγο και για τον Μπαράκ Μπαχάρ της Μακάμπι Χάιφα.

Το δημοσίευμα της sport5.co.il αναφέρει πως μαζί με τον Ερυθρό Αστέρα, φαίνεται να ενδιαφέρει άλλη μια ομάδα που στην αρχή της σεζόν απέκλεισε από τα προκριματικά του Champions League και αναφέρεται στον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, βρίσκεται στη λίστα των υποψηφίων των ερυθρολεύκων την επόμενη σεζόν, ενώ τονίζεται πως δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται, καθώς συνδέθηκε με τον Ολυμπιακό και τον περασμένο Ιούλιο. Το δημοσίευμα γράφει και το όνομα του Χεσέ Μαρς μαζί με τα υπόλοιπα.

Παράλληλα, το ρεπορτάζ γράφει πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος με 60 βαθμούς, τρεις λιγότερους από τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ, ενώ περιμένει τη ρεβάνς Κυπέλλου με την ΑΕΚ, μετά την ήττα με 3-0 στο πρώτο ματς.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ