ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Μπακαμπού θα μετακομίσει από 1η Ιουλίου στην Αλ Νασρ του Ντουμπάι με ηγεμονικό συμβόλαιο, σύμφωνα με Γάλλο δημοσιογράφο

Ο Μπακαμπού με τη φανέλα του Ολυμπιακού σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στον ΟΦΗ | 29 Ιανουαρίου 2023
Ο Μπακαμπού με τη φανέλα του Ολυμπιακού σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στον ΟΦΗ | 29 Ιανουαρίου 2023 EUROKINISSI SPORTS

Ο Σεντρίκ Μπακαμπού εμφανίζεται μετέωρος στον Ολυμπιακό αφού ηχούν εδώ και καιρό στα αυτιά του σειρήνες από το εξωτερικό, με Γάλλο ρεπόρτερ να υποστηρίζει πως για τα επόμενα τρία χρόνια θα αγωνίζεται στο Ντουμπάι με την Αλ Νασρ.

Ο Ολυμπιακός "τρέχει" μέσω του Αντόνιο Κορδόν για την αναζήτηση του νέου προπονητή του όμως ταυτόχρονα καλείται να κλείσει αρκετά μέτωπα όσον αφορά σε παίκτες, με αυτό που έχει ως πρωταγωνιστή τον Σεντρίκ Μπακαμπού να συνιστά άμεση προτεραιότητα.

Οι άνθρωποι των ερυθρολεύκων θέλουν να κρατήσουν τον Κονγκολέζο φορ, ο οποίος την περασμένη σεζόν ήταν εξαιρετικός και βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα 18 φορές στην Stoiximan Super League (σε 32 ματς), με την αποστολή τους πάντως μόνο εύκολη να μην είναι από τη στιγμή που υπάρχουν αρκετές ομάδες του εξωτερικού που τον "γλυκοκοιτάζουν".

Η Μπολόνια της Serie A είναι μία εξ αυτών, με τον μεγαλύτερο "κίνδυνο" για τον Ολυμπιακό για την απώλεια του Μπακαμπού να εντοπίζεται ωστόσο στα... Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με την Αλ Νασρ από το Ντουμπάι να έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον.

Ενδιαφέρον που σύμφωνα με τον Τζόνι Σέβεριν, δεν είναι απλά φιλολογικό αλλά έχει καταλήξει σε συμφωνία, με τον εν λόγω ρεπόρτερ να υποστηρίζει μέσω του λογαριασμού του στο Twitter πως "ο πρώτος σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος με 18 γκολ, Σεντρίκ Μπακαμπού, θα ανήκει από την 1η Ιουλίου στην Αλ Νασρ του Ντουμπάι υπογράφοντας για τρία χρόνια".

Ο ίδιος ρεπόρτερ τονίζει μάλιστα πως για κάθε χρόνο συνεργασίας με την ομάδα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ο Μπακαμπού θα έχει οικονομικές απολαβές ύψους 3.500.000 ευρώ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ