ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ συμπλήρωσε 50 παιχνίδια στον ερυθρόλευκο πάγκο και οι Πειραιώτες ρώτησαν τον κόσμο ποιο ματς τους έρχεται πρώτο στο μυαλό

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ πανηγυρίζει με το κασκόλ του Ολυμπιακού Eurokinissi Sports

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έπιασε το ορόσημο των 50 παιχνιδιών στον πάγκο του Ολυμπιακού, με τους "ερυθρόλευκους" να απευθύνονται στον κόσμο της ομάδας και να ρωτάνε ποιος ματς του Βάσκου τους έρχεται πρώτο στο μυαλό.

Το ισόπαλο ντέρμπι (1-1) με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για τον πρώτο μεταξύ τους αγώνα στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson ήταν ιστορικό για τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ο Βάσκος προπονητής συμπλήρωσε 50 παιχνίδια στον πάγκο του Ολυμπιακού, με τον απολογισμό να είναι 31 νίκες, 12 ισοπαλίας και επτά ήττες.

Έχει 93 γκολ υπέρ, 44 κατά και σημαντικότερη στιγμή την κατάκτηση του Conference League στον τελικό της OPAP Arena.

Οι Πειραιώτες έκαναν μία ανάρτηση για το ορόσημο του 63χρονου, ρωτώντας τον κόσμο της ομάδας ποιον αγώνα υπό την τεχνική ηγεσία του Μεντιλίμπαρ τους έρχεται πρώτος στο μυαλό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ