ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ ήδη ψάχνει στη La Liga για μεταγραφική ενίσχυση, σύμφωνα με την "AS"

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στον πάγκο του Ολυμπιακού σε ματς κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στον πάγκο του Ολυμπιακού σε ματς κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ EUROKINISSI SPORTS

Η "AS" αναφέρει πως ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ήδη εξετάζει την αγορά της Ισπανίας για τη μεταγραφική ενίσχυση του Ολυμπιακού το καλοκαίρι.

Η ανακοίνωση της επέκτασης της συνεργασίας του Ολυμπιακού με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, όπως ήταν αναμενόμενο, απασχόλησε τα ισπανικά ΜΜΕ. Αν και η είδηση ήταν γνωστή εδώ και ένα μήνα ότι οι "ερυθρόλευκοι" και ο Βάσκος τεχνικός θα πορευτούν μαζί τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2025, κι απλά απέμεναν οι υπογραφές και οι ανακοινώσεις, εντούτοις στην πατρίδα του έμπειρου κόουτς ασχολήθηκαν εκτενώς.

Μάλιστα, η ισπανική "AS", για παράδειγμα, δεν έμεινε απλά στην επισημοποίηση της συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών, αλλά θέλησε να το πάει και ένα βήμα παραπέρα.

"Ο Μεντιλίμπαρ ήδη ψάχνει για ενίσχυση στην ισπανική λίγκα ενόψει της νέας περιόδου" ανέφερε το ρεπορτάζ στην ηλεκτρονική έκδοση της ισπανικής εφημερίδας.

"Ο Ισπανός προπονητής κάνει σπουδαία δουλειά στην ομάδα του Πειραιά και επιβραβεύτηκε γι΄ αυτό με την επέκταση του συμβολαίου του για ακόμη ένα χρόνο" πρόσθεσαν οι Ισπανοί και συνέχισαν:

"Ο Μεντιλίμπαρ ήταν το προσωπικό στοίχημα του Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Τα αποτελέσματα του Ολυμπιακού αποδεικνύουν ότι ο Κοβάσεβιτς είχε δίκιο. Πλέον στον Ολυμπιακό έχουν πιάσει δουλειά αναζητώντας ενίσχυση για τη νέα σεζόν και κάποιοι από αυτούς του παίκτες θα είναι από την ισπανική λίγκα. Ο Μεντιλίμπαρ έχει συστήσει την άφιξη αρκετών ποδοσφαιριστών με τους οποίους έχει συνεργαστεί σε προηγούμενες ομάδες του".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ