ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς μένει εδώ και ενημερώνεται

Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς μένει εδώ και ενημερώνεται

Ο Πορτογάλος τεχνικός, Πέδρο Μαρτίνς, είναι στην Ελλάδα και σε συνεχή επικοινωνία για το αύριο του Ολυμπιακού.

Το καλό σενάριο για επανέναρξη του πρωταθλήματος, δείχνει Μάιο μήνα. Έχουμε μπροστά μας δηλαδή πολύ δρόμο, σε αυτό το σκηνικό που έχει διαμορφωθεί και στη χώρα μας. Ωστόσο, στον Ολυμπιακό, όσο αυτό είναι εφικτό, προσπαθούν να μείνουν σε ένα καλό επίπεδο, να υπάρχει μια κοινή γραμμή.

Βέβαια, από τη στιγμή που δεν επιτρέπονται οι προπονήσεις μετά την απόφαση της κυβέρνησης να κλείσουν οι αθλητικές εγκαταστάσεις, πολλά εναποτίθενται στον επαγγελματισμό του καθενός.

Ο Πέδρο Μαρτίνς, εξακολουθεί να βρίσκεται στη χώρα μας. Δεν έχει φύγει για την πατρίδα του, απέφυγε αυτό το ταξίδι. Μένει έτσι εδώ, ενώ όπως είναι γνωστό τις προηγούμενες ημέρες πέρασε και από τα γραφεία της ΠΑΕ, στην Πλατεία Αλεξάνδρας. Και από το Ρέντη πέρασε για λίγο ο Πορτογάλος προπονητής, που θέλει να έχει την καλύτερη δυνατή ενημέρωση και ήδη το συζητάει με τους συνεργάτες του.

Τι συζητά; Την επόμενη ημέρα, με το τέλος της χρονιάς. Οι ημέρες περνούν και οι παίκτες βγαίνουν εκτός ρυθμού πλέον. Ναι, είχαν επιβαρυνθεί αρκετά οι «ερυθρόλευκοι», αλλά και αυτό που γίνεται τώρα δεν είναι ότι καλύτερο, για κάθε ομάδα. Δεν μπορούν να προπονηθούν όπως θέλουν οι παίκτες και ουσιαστικά γίνεται μια συντήρηση της φυσικής κατάστασης. Με τρέξιμο, ασκήσεις, πράγματα περιορισμένα… Καμία σχέση με τη δουλειά που μπορούσε να γίνει σε μία προπόνηση ακόμη και μιας ώρας στο Ρέντη.

Ο Μαρτίνς ωστόσο, έχει πλήρη εικόνα για το τι κάνει ο καθένας. Επικοινωνούν με τους ποδοσφαιριστές και οι συνεργάτες του, να έχουν μια εικόνα τι συμβαίνει. Βλέπετε είναι τελείως διαφορετική η προσέγγιση του καθενός σε ότι κάνουν. Τι θέλει ο προπονητής του Ολυμπιακού; Όταν αρχίσουν πάλι οι προπονήσεις και θα υπάρχει ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, να μπορεί να βάλει την ομάδα του στις βάσεις του να σταθεί όπως πρέπει, ώστε να εκπληρώσει τους στόχους της.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού άλλωστε, είναι σε ανοιχτή επικοινωνία με τον Μαρτίνς, παρακολουθούν και αυτοί.

Αναμένουν άλλωστε το πότε μπορεί να οριστεί η ρεβάνς με τους Γουλβς στην Αγγλία. Και παράλληλα, να δουν τι θα γίνει στις εντός των συνόρων υποχρεώσεις τους. Ο Μαρτίνς πάντως, δείχνει αποφασισμένος και προσπαθεί να περνά το μήνυμα πως δεν τελείωσε η χρονιά. Πως ναι μεν είναι μία στιγμή δύσκολη και για τη χώρα, αλλά και για την ομάδα, αλλά η ζωή θα συνεχιστεί. Και όταν η μπάλα θα κυλήσει ξανά στον χλοοτάπητα, θέλει οι παίκτες του να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις…

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ