ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Μαντί Καμαρά στον δρόμο της επιστροφής

Ο Μαντί Καμαρά με τη φανέλα του Ολυμπιακού σε ματς κόντρα στην Σλόβαν Μπρατισλάβας | 19 Αυγούστου 2021
Ο Μαντί Καμαρά με τη φανέλα του Ολυμπιακού σε ματς κόντρα στην Σλόβαν Μπρατισλάβας | 19 Αυγούστου 2021 INTIME

Ο Μαντί Καμαρά με ανάρτησή του στο Instagram φαίνεται να έχει πάρει τον δρόμο της επιστροφής του στην Ελλάδα, έπειτα απ' το πραξικόπημα στη Γουινέα.

Οι διεθνείς παίκτες της Γουινέας άρχισαν να φεύγουν από τη χώρα με ιδιωτικά τζετ, έπειτα από το πραξικόπημα στη χώρα. Τέλος καλό, όλα καλά και για τους παίκτες του Ολυμπιακού που βρίσκονταν στη Γουινέα, δηλαδή ο Μαντί, ο Αγκιμπού Καμαρά και ο Μαμαντού Κανέ.

Ο Μαντί Καμαρά ανέβασε video σε story στον λογαριασμό του στο Instagram όπου φαίνεται να οδεύει στο αεροδρόμιο για την επιστροφή του στην Ελλάδα. "Στον δρόμο για τη δουλειά" έγραψε στην περιγραφή του συγκεκριμένου video.

Υπενθυμίζεται ότι οι διεθνείς της Γουινέας εγκλωβίστηκαν στην πατρίδα τους λόγω πραξικοπήματος που σημειώθηκε προ ημερών, οδηγώντας στη διακοπή της λειτουργίας του αεροδρομίου στην πρωτεύουσα Κονακρί και στο κλείσιμο των συνόρων.

Η αναμέτρηση με το Μαρόκο για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 που ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή αναβλήθηκε για λόγους ασφαλείας και οι ποδοσφαιριστές έψαχναν τρόπο να φύγουν από τη χώρα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ