ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Μαντί Καμαρά είναι το Plan B της Λιόν αλλά οι ερυθρόλευκοι ζητούν 8-10 εκατ. ευρώ, γράφουν οι Γάλλοι

SUPERLEAGUE 2023-2024 /  -  (KLODIAN LATO/ EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2023-2024 / - (KLODIAN LATO/ EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Λιόν κυνηγάει έναν παίκτη για να καλύψει τη θέση του αμυντικού μέσου και έχει ως εναλλακτική λύση τον Μαντί Καμαρά αν δεν προχωρήσει του Γκουίντο Ροντρίγκες, με τα γαλλικά ΜΜΕ να τονίζουν πως ο Ολυμπιακός δεν τον παραχωρεί με ποσό κάτω των 8 εκατομμυρίων ευρώ.

Από τον περασμένο Ιανουάριο και έπειτα η Λιόν ψάχνει έναν παίκτη για να γεμίσει τη θέση "6", τον παίκτη δηλαδή που θα παίζει μπροστά από τους κεντρικούς αμυντικούς, και το τελευταίο διάστημα εντείνει τις προσπάθειές της για να καλύψει το συγκεκριμένο κενό που υπάρχει στο ρόστερ της.

Πρώτη επιλογή για τους "λιονέ" είναι ο Αργεντινός παγκόσμιος πρωταθλητής, Γκουίντο Ροντρίγκες, με δεδομένη όμως την επιθυμία της Μπέτις να μην τον αφήσει να φύγει, η ομάδα του Λοράν Μπλαν έχει έτοιμο το εναλλακτικό πλάνο που ακούει στο όνομα Μαντί Καμαρά.

Ο μέσος του Ολυμπιακού, που στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στην Ρόμα του Μουρίνιο, αρέσει ιδιαίτερα στον έμπειρο προπονητή, με το "Footmercato" να αποκαλύπτει πως ναι μεν οι Γάλλοι τον γλυκοκοιτάζουν ωστόσο το έργο τους δεν θα είναι εύκολο.

Ναι μεν έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό που λήγει το καλοκαίρι του 2024 ωστόσο οι Πειραιώτες δεν είναι εύκολοι διαπραγματευτές, με τη διοίκηση των Πειραιωτών να έχει καταστήσει σαφές -όπως αναφέρει το εν λόγω μέσο- πως δεν πρόκειται να τον παραχωρήσουν αν δεν ικανοποιηθούν οικονομικά, με ένα ποσό της τάξης των 8 με 10 εκατομμυρίων ευρώ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΙΟΝ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ