ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Λάιτνερ τραυματίστηκε σε ματς της Αούστρια και υπάρχουν φόβοι πως υπέστη ρήξη χιαστού

Ο Λάιτνερ στο Ολυμπιακός Β' - Καλαμάτα
Ο Λάιτνερ στο Ολυμπιακός Β' - Καλαμάτα ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI SPORTS

Ο Λάιτνερ τραυματίστηκε στον αγώνα της Αούστρια με αντίπαλο τη Λίντσερ την Κυριακή (28/5) και οι Αυστριακοί σε επίσημη ανακοίνωση τους υποστηρίζουν πως ο διεθνής Ισραηλινός μπακ που παίζει ως δανεικός από τον Ολυμπιακό έχει υποστεί ρήξη χιαστού.

Με επίσημη ανακοίνωση της η Αούστρια έκανε γνωστό την Τετάρτη το απόγευμα πως ο Λάιτνερ τραυματίστηκε σοβαρά στην ήττα από τη Λίντσερ την Κυριακή (28/5) και εκφράζονται φόβοι πως ο Ισραηλινός μπακ που έπαιζε στους Αυστριακούς ως δανεικός από τον Ολυμπιακό υπέστη ρήξη χιαστού.

Ο Λάιτνερ έγινε αλλαγή στο 29 λεπτό του αγώνα και από την πρώτη στιγμή το ιατρικό τιμ δεν ήταν αισιόδοξο αναφορικά με το μέγεθος του τραυματισμού του.

Η ανακοίνωση της Αούστρια αναφέρει: "Υπάρχουν φόβοι πως ο Λάιτνερ υπέστη ρήξη χιαστού στον εκτός έδρας αγώνα με τη Λίντσερ την περασμένη Κυριακή και ταξίδεψε στην Ελλάδα για περαιτέρω εξετάσεις. Η Αούστρια του εύχεται ταχεία και πλήρη ανάρρωση".

Αν φυσικά επιβεβαιωθούν οι φόβοι των αυστριακών ο διεθνής Ισραηλινός μπακ θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για επτά-οκτώ μήνες

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ