ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Καμαρά ρίχνει γέφυρες επιστροφής στην πρώτη ομάδα

Ο Μαντί Καμαρά
Ο Μαντί Καμαρά EUROKINISSI SPORTS

Ο Μαντί Καμαρά θέλει να επιστρέψει στην πρώτη ομάδα και να συνδράμει στο υπόλοιπο της σεζόν στον Ολυμπιακό. Ο λόγος πέφτει στον νέο προπονητή των Πειραιωτών, Χοσέ Λουίς Μεντιλιμπάρ, ο οποίος θα το συζητήσει και με τη διοίκηση.

Ο Μαντί Καμαρά δείχνει διαφορετικό πρόσωπο τα τελευταία εικοσιτετράωρα, είτε με την παρουσία του το περασμένο Σάββατο στο Καραϊσκάκη είτε με τις αναρτήσεις του στους λογαριασμούς του στα social media. Ο Αφρικανός χαφ, ο οποίος προπονείται το τελευταίο διάστημα με τον Ολυμπιακό Β', ρίχνει γέφυρες για την επιστροφή του στην πρώτη ομάδα.

Ο Μεντιλίμπαρ αναμένεται να έχει ιδιαίτερη συζήτηση με τον κεντρικό χαφ από τη Γουινέα μέσα στην εβδομάδα προκειμένου να ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Ο Ισπανός τεχνικός θα διαμορφώσει άποψη, θα το συζητήσει με τη διοίκηση του Ολυμπιακού, ενώ από την άλλη ο Καμαρά επιθυμεί πάλι την ενεργοποίηση του.

Υπενθυμίζεται ότι ο μέσος από τη Γουϊνέα έχει συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους μέχρι και το τέλος της σεζόν. Πρόσφατα είχε κληθεί σε απολογία για θέματα πειθαρχίας και ξεκινήσει προπονήσεις με τη δεύτερη ομάδα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ