ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Χουάνγκ στο μικροσκόπιο της Νάπολι, σύμφωνα με τους Ιταλούς

Ολυμπιακός: Ο Χουάνγκ στο μικροσκόπιο της Νάπολι, σύμφωνα με τους Ιταλούς
EUROKINISSI

Σύμφωνα με τα ιταλικά δημοσιεύματα, η Νάπολι θέλει να κάνει άνοιγμα στην Ασία και ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις έχει στην ατζέντα του το όνομα ο

Η Νάπολι αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ιταλίας ζώντας στιγμές ανάλογες της εποχής που ο Ντιέγκο Μαραντόνα την είχε στείλει στα ουράνια, όμως, ταυτόχρονα οι άνθρωποί της προετοιμάζουν την επόμενη ημέρα της ομάδας.

Σύμφωνα, λοιπόν, με ιταλικά δημοσιεύματα (Il Mattino, Calcionapoli24.it), οι Παρτενοπέι προσανατολίζονται να κάνουν άνοιγμα στην Ασία, έπειτα από την πετυχημένη μεταγραφή του Μιν-Γιάε Κιμ.

Μάλιστα, τον θηριώδη Νοτιοκορεάτη κεντρικό αμυντικό καλοβλέπουν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Λίβερπουλ και άλλες αγγλικές ομάδες και στην Ιταλία θεωρούν ότι είναι πολύ πιθανό να πουληθεί την θερινή μεταγραφική περίοδο.

Σύμφωνα με τα παραπάνω δημοσιεύματα, το αφεντικό της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις και οι συνεργάτες του έχουν στην ατζέντα τους δύο νέα ονόματα παικτών της Νότιας Κορέας.

Πρόκειται για τον Ίνμπομ Χουάνγκ του Ολυμπιακού και τον Κανγκ-Ιν Λι της Μαγιόρκα. Τόσο ο 26χρονος κεντρικός μέσος των ερυθρόλευκων όσο και ο 22χρονος επιθετικός χαφ της ισπανικής ομάδας δεσμεύονται με συμβόλαια μέχρι το καλοκαίρι του 2025 και βρίσκονται στο στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων.

Ο Χουάνγκ έχει 39 συμμετοχές, πέντε γκολ και τέσσερις ασίστ με τον Ολυμπιακό στη σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις και ο Λι έχει 35 αγώνες, έξι τέρματα και πέντε ασίστ με τη Μαγιόρκα στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑΠΟΛΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ