ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Γκρέγκοριτς ψηφίστηκε ως ο καλύτερος παίκτης της αγωνιστικής με το χατ-τρικ του κόντρα στους Πειραιώτες

Ολυμπιακός: Ο Γκρέγκοριτς ψηφίστηκε ως ο καλύτερος παίκτης της αγωνιστικής με το χατ-τρικ του κόντρα στους Πειραιώτες
ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ | INTIME SPORTS

Ο Μίκαελ Γκρέγκοριτς ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο 5-0 της Φράιμπουργκ επί του Ολυμπιακού με το χατ-τρικ που σημείωσε, με την UEFA να τον ανταμείβει με το βραβείο του καλύτερου παίκτη για την 5η αγωνιστική του Europa League.

Ο Ολυμπιακός έψαχνε μία υπέρβαση στο Φράιμπουργκ το βράδυ της Πέμπτης για να έμενε ζωντανός στη μάχη της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League, όμως αντ'αυτού παραδόθηκε άνευ όρων απέναντι στην ομώνυμη ομάδα, για να υποστεί συντριβή με 5-0.

Το ματς είχε ουσιαστικά κριθεί από το πρώτο μέρος που η ομάδα του Κρίστιαν Στράιχ είχε πετύχει τέσσερα γκολ ενώ εκείνος που συγκέντρωσε πάνω του τα περισσότερα βλέμματα ήταν ο Μίκαελ Γκρέγκοριτς.

Ο Αυστριακός έκανε πάρτι στην άμυνα των Πειραιωτών και έστελνε κάθε τρεις και λίγο τη μπάλα στα δίχτυα του Πασχαλάκη, με το απίστευτο επιθετικό κρεσέντο του με τα δύο γκολ στα πρώτα 8 λεπτά να έχει και συνέχεια, κάνοντας χατ-τρικ στο 36'.

Το γεγονός αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από την Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, η οποία του απένειμε τον τίτλο του κορυφαίου παίκτη της 5ης αγωνιστικής στο Europa League, με τον σχετικό λογαριασμό στο Twitter να παρουσιάζει τα κατορθώματά του απέναντι στους Πειραιώτες.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ