ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Γκάρι Ροντρίγκες μπήκε στην αποστολή για ΑΕΚ, παραμένει εκτός ο Μαρσέλο

Ολυμπιακός: Ο Γκάρι Ροντρίγκες μπήκε στην αποστολή για ΑΕΚ, παραμένει εκτός ο Μαρσέλο
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την αποστολή του για το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ (13/11, 19:30, COSMOTE SPORT 1HD, LIVE SPORT24). Μπήκε ο Γκάρι Ροντρίγκες.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την ΑΕΚ (13/11, 19:30, COSMOTE SPORT 1HD, LIVE SPORT24) στο Γεώργιος Καραϊσκάκης για την 13η αγωνιστική της Super League. Οι ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με προπόνηση στον Ρέντη και έπειτα ανακοινώθηκε η αποστολή.

Ο Γκάρι Ροντρίγκες έδωσε τον δικό του αγώνα και βγήκε νικητής. Έτσι, βρίσκεται στη διάθεση του Μίτσελ για το ματς κόντρα στην Ένωση. Επίσης στην αποστολή επέστρεψε ο Ρέαμπτσουκ, ο οποίος ξεκουράστηκε κόντρα στον Λεβαδειακό.

Ο Μαρσέλο συνεχίζει να είναι εκτός αποστολής, όπως και ο Βρσάλικο. Επίσης διαθέσιμοι απέναντι στην ΑΕΚ δεν θα είναι οι Μπα, Σισέ, Ουί Τζο Χουάνγκ, Αμπουμπακαρά Καμαρά, Κούντε, Ντε Λα Φουέντε.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Αγκιμπού Καμαρά, Ανδρούτσος, Αβιλα, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Μπόουλερ, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπομ Χουάνγκ , Χάμες Ροντρίγκες, Γκάρι Ροντρίγκες, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ρέτσος, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βρουσάι.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ