ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Γιάννης Μασούρας δανεικός στη Σπάρτα Ρότερνταμ

Ο Γιάννης Μασούρας με τη φανέλα του Ολυμπιακού
Ο Γιάννης Μασούρας με τη φανέλα του Ολυμπιακού ΙΝΤΙΜΕ

Εκτός Ελλάδας θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιάννης Μασούρας, με τον Ολυμπιακό να συμφωνεί με την Σπάρτα Ρότερνταμ για τον δανεισμό του.

Στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Ολλανδία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιάννης Μασούρας. Η Σπάρτα Ρότερνταμ ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Ολυμπιακό για τον δανεισμό του 25χρονου δεξιού μπακ.

Έτσι, οι ερυθρόλευκοι προχωρούν σ' ακόμη μία συμφωνία για έναν υπό παραχώρηση παίκτη. Ο 25χρονος μπακ έχει αγωνιστεί σε Πανιώνιο, Παναχαϊκή, ΑΕΛ, ενώ εκτός Ελλάδας έχει παίξει στην πολωνική Γκόρνικ.

"Παρακολουθούσαμε τον Γιάννη γι' αρκετό καιρό, ενώ πέρσι έπαιξε ως δανεικός στην Πολωνία. Φτάσαμε σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό και θα ολοκληρώσει τη σεζόν στη Ρότερνταμ. Με περισσότερα από 100 παιχνίδια στην Ελλάδα και στην Πολωνία, ενδυναμώνουμε την ομάδα μας. Έχει ταχύτητα και του αρέσει να μπαίνει στην αντίπαλη περιοχή" δήλωσε ο τεχνικός διευθυντής, Χενκ φαν Στε.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Μασούρας αγωνίστηκε ως δανεικός στη Γκόρνικ με την οποία συμμετείχε σε 25 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, προσφέροντας δύο ασίστ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ