ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Φαντιγκά υπέγραψε έως το 2026

Ολυμπιακός: Ο Φαντιγκά υπέγραψε έως το 2026
AP PHOTO/DAVID VINCENT

Ο Ολυμπιακός έκλεισε μία σπουδαία μεταγραφή με άξονα το μέλλον, καθώς ο Μπαντιογκού Φαντιγκά υπέγραψε συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους έως το 2026. Προσπάθεια για να τον πάρει αμέσως από την Παρί.

Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να λογίζεται ο Μπαντιογκού Φαντιγκά, με ύψος 1.78. Ο 21χρονος έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο μέχρι το 2026 με τους ερυθρόλευκους ως ελεύθερος.

Ο νεαρός ήταν ελεύθερος να υπογράψει, όπου ήθελε με το βλέμμα στο καλοκαίρι εφόσον το συμβόλαιό με την Παρί λήγει τους επόμενους μήνες. Αυτό το δικαίωμά του άσκησε και έβαλε την υπογραφή του στους Πειραιώτες. Από εκεί και πέρα οι ερυθρόλευκοι κάνουν προσπάθεια να τον φέρουν από τώρα. Για να συμβεί αυτό πρέπει να υπάρξει συμφωνία με τους Παριζιάνους. Πάντως, στη Γαλλία αναφέρονται σε άμεση ενσωμάτωση.

Ο Ολυμπιακός με αυτή του την κίνηση δείχνει ότι επενδύει στο μέλλον και φέρνει ένα παίκτη με μεγάλες δυνατότητες που αρχικά προορίζεται για τη β' ομάδα.

Ο Φαντιγκά γεννήθηκε στις 15/01/2001 στο Παρίσι και έχει καταγωγή από το Μάλι. Αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή, αλλά έχει ευχέρεια να παίξει σε όλες τις θέσεις στο κέντρο. Εντάχθηκε στις ακαδημίες της Παρί το 2013, στα 18 του υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικά συμβόλαιο και τώρα ετοιμάζεται να φορέσει τα ερυθρόλευκα, ενώ πέρασε και από ένα διάστημα δανεισμού στη Μπρεστ την περασμένη χρονιά.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ