ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: "Ο ελεύθερος Βαλμπουενά ψάχνει μία τελευταία πρόκληση", γράφει το RMC

Ολυμπιακός: "Ο ελεύθερος Βαλμπουενά ψάχνει μία τελευταία πρόκληση", γράφει το RMC
Ο Ματιέ Βαλμπουενά EUROKINISSI

Ο Ματιέ Βαλμπουενά έχει μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό αλλά δεν σκέφτεται να αναλάβει κάποιο άλλο πόστο στους Πειραιώτες, με την ιστοσελίδα του "RMC" να υποστηρίζει πως ο Γάλλος ψάχνει την τελευταία πρόκληση στην ποδοσφαιρική καριέρα του.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά δεν δεσμεύεται εδώ και μερικές ημέρες με συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και το γεγονός αυτό τον έχει στον αέρα, με τον ίδιο να φαίνεται πάντως διατεθειμένος παρά το γεγονός πως βρίσκεται στο 38ο έτος της ηλικίας του να συνεχίσει την ποδοσφαιρική δράση.

Αυτό αποκάλυψε ο γαλλικός ραδιοφωνικός σταθμός "RMC" μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του, με το εν λόγω δημοσίευμα να αναφέρει πως οι Πειραιώτες σκοπεύουν να του προτείνουν να αναλάβιει κάποιο άλλο πόστο αλλά με τον ίδιο να μην νιώθει στην παρούσα φάση έτοιμος να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του..

"Ο Βαλμπουενά εξακολουθεί να θέλει να παίζει, αναζητάει την τελευταία πρόκληση", αναφέρει η εν λόγω ιστοσελίδα, με τον Γάλλο διεθνή μεσοεπιθετικό (52 συμμετοχές - 8 γκολ) να μετράει τέσσερις σερί σεζόν με τον Ολυμπιακό, διάστημα στο οποίο έπαιξε 150 ματς και είχε απολογισμό 18 γκολ και 43 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις..

Σημειώνεται πως ακόμα και την τελευταία σεζόν όπου πάτησε τα 38 του χρόνια, ο Βαλμπουενά είχε 29 συμμετοχές, εκ των οποίων οι 7 ως βασικός, έχοντας να επιδείξει σε αυτό το διάστημα 4 γκολ και ισάριθμες ασίστ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ