ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Χάμες Ροντρίγκες στο Καραϊσκάκης μαζί με τον Μαρσέλο

Ολυμπιακός: Ο Χάμες Ροντρίγκες στο Καραϊσκάκης μαζί με τον Μαρσέλο

Ο Χάμες Ροντρίγκες είναι το νέο μεγάλο μπαμ του Ολυμπιακού, με τον Κολομβιανό σούπερ σταρ, να βρίσκεται στο Γεώργιος Καραϊσκάκης για το παιχνίδι κόντρα στη Φράιμπουργκ.

Ο Ολυμπιακός απέκτησε και τον Χάμες Ροντρίγκες την τελευταία μέρα των μεταγραφών, μία ακόμη μεγάλη κίνηση από τους ερυθρόλευκους που σκόρπισε ενθουσιασμό.

Μάλιστα, ο Κολομβιανός σούπερ σταρ βρέθηκε στο Γεώργιος Καραϊσκάκης για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση των Πειραιωτών απέναντι στη Φράιμπουργκ (15/9, 19:45, COSMOTE SPORT 2 HD και LIVE από SPORT24), ενώ παρέα είχε και τον Μαρσέλο, με τον οποίον συνυπήρξαν στη Ρεάλ.

Ο Χάμες Ροντρίγκες με τον Μαρσέλο στο Καραϊσκάκης πριν το Ολυμπιακός - Φράιμπουργκ
Ο Χάμες Ροντρίγκες με τον Μαρσέλο στο Καραϊσκάκης πριν το Ολυμπιακός - Φράιμπουργκ EUROKINISSI SPORTS

Μαζί τους ήταν και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος μάλιστα γνώρισε την αποθέωση από τους οπαδούς των ερυθρολεύκων που βρίσκονταν στις εξέδρες του "Καραϊσκάκης" τη στιγμή που ανακοινώθηκε από τα μεγάφωνα η οριστικοποίηση της απόκτησης του 31χρονου Κολομβιανού μεσοεπιθετικού.

Ο Χάμες Ροντρίγκες με τον Βαγγέλη Μαρινάκη
Ο Χάμες Ροντρίγκες με τον Βαγγέλη Μαρινάκη

Μη χάσετε την Game Night στις 21:45 για το κρίσιμο ματς του Ολυμπιακού με τη Φράιμπουργκ και όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ