ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο αήττητος Πασχαλάκης θέλει να επεκτείνει το καλό σερί του στην Τούμπα

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης
Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης INTIME SPORTS

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης έχει χτίσει ένα αήττητο σερί υπερασπιζόμενος τα δοκάρια του Ολυμπιακού και θέλει να το διατηρήσει και μετά το ντέρμπι της Τούμπας, κόντρα στην πρώην ομάδα του.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης είναι ένα από τα κεντρικά πρόσωπα του αγώνα του Ολυμπιακού εναντίον του ΠΑΟΚ την Κυριακή (5/2) στην Τούμπα, καθώς θα τεθεί αντιμέτωπος της ομάδας στην οποία αγωνίστηκε τις προηγούμενες πέντε σεζόν.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας κατέκτησε ένα πρωτάθλημα και τρία Κύπελλα με τον Δικέφαλο και πλέον ο στόχος του είναι να πανηγυρίσει το νταμπλ με τους ερυθρόλευκους.

Το αξιοσημείωτο με τον Πασχαλάκη είναι πως πορεύεται αήττητος στα παιχνίδια που έχει αγωνιστεί με την πειραϊκή ομάδα και θέλει να επεκτείνει το καλό σερί του και στην Τούμπα. Ένα γήπεδο το οποίο γνωρίζει καλά, όπως και την προηγούμενη ομάδα του.

Ούτε γκολ σε 9 απ' τα 14 παιχνίδια

Ο υψηλόσωμος πορτιέρε έκανε το ντεμπούτο του στον Ολυμπιακό στον αγώνα με αντίπαλο την Καραμπάγκ (0-0) στο Αζερμπαϊτζάν και αγωνίστηκε επίσης δύο εβδομάδες αργότερα εναντίον της Φράιμπουργκ (1-1) στη Γερμανία.

Σχετικά με το πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός με τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια του μετράει οκτώ νίκες (2-0 Παναιτωλικό, 2-0 Λαμία, 1-0 Λεβαδειακό, 5-0 Αστέρα Τρίπολης, 2-0 Ιωνικό, 4-0 Βόλο, 1-0 Άρη, 2-1 ΟΦΗ) και τέσσερις ισοπαλίες (1-1 Παναθηναϊκό, 0-0 ΑΕΚ, 2-2 ΠΑΣ Γιάννινα, 1-1 Ατρόμητο).

Ο Έλληνας γκολκίπερ δεν έχει αγωνιστεί στα ματς του Κυπέλλου, καθώς ο Μίτσελ έχει μοιράσει τα παιχνίδια, επιλέγοντας τον Τζολάκη στη δεύτερη εγχώρια διοργάνωση.

Ο Πασχαλάκης δεν δέχτηκε γκολ στους εννέα από τα 14 αγώνες του μέχρι σήμερα με τους ερυθρόλευκους και στα τέσσερα από πέντε υπόλοιπα ματς είδε να παραβιάζεται η εστία του μόλις μία φορά. Μάλιστα, τα εννέα από τα 14 παιχνίδια ήταν εκτός έδρας, που δείχνει και την αξία των επιδόσεων του διεθνή τερματοφύλακα.

Στους περισσότερους από τους αγώνες που έχει αγωνιστεί ο 33χρονος γκολκίπερ αποδείχτηκε κομβικός με τις επεμβάσεις του για τον Ολυμπιακό, στην προσπάθεια της πειραϊκής ομάδας να διεκδικήσει τον τίτλο του πρωταθλητή.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ