ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ντέρμπι Μπασακσεχίρ - Γαλατά βλέπουν οι Τούρκοι για Ονιεκούρου

Ο Ονιεκούρου στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού απέναντι στην ΑΕΚ
Ο Ονιεκούρου στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού απέναντι στην ΑΕΚ EUROKINISSI

Οι Τούρκοι επιμένουν σταθερά για τον Χένρι Ονιεκούρου, βάζοντας στο παιχνίδι και την Μπασακσεχίρ, αλλά από τον Ολυμπιακό δεν ασχολούνται με δημοσιεύματα. Τι ισχύει με τον Βούλγαρο Ντεσπόντοβ της Λουντογκόρετς.

Δεν περνάει μέρα που να μην περάσει και το όνομα του Χένρι Ονιεκούρου να μην φιγουράρει στα δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου.

Ο Νιγηριανός εξτρέμ έχει αφήσει καλό όνομα στη γειτονική χώρα και, με δεδομένο ότι στον Ολυμπιακό δεν έχει αποδώσει ακόμη σύμφωνα με τις υψηλές προσδοκίες, παρουσιάζεται διαρκώς ως μεταγραφικός στόχος των ισχυρών οικονομικά ομάδων της Super Lig.

Τελευταία στο παιχνίδι μπήκε, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η Μπασακσεχίρ. Η ομάδα της Κωνσταντινούπολης και πρωταθλήτρια του 2020 παραχώρησε τον Βόσνιο Έντιν Βίτσκα στην Τράμπζονσπορ του Τάσου Μπακασέτα και εμφανίζεται διατεθειμένη να ξοδέψει ένα καλό ποσό για τον αντικαταστάτη του. Κατά το ρεπορτάζ προτεραιότητά της αποτελεί η αγορά του Ονιεκούρου από τον Πρωταθλητή Ελλάδας, στον οποίο φέρεται να έχει ήδη καταθέσει πρόταση 2,5 εκατομμυρίων ευρώ προκειμένου να θέσει μια ισχυρή βάση διαπραγμάτευσης.

Ένα ποσό πάντως που δεν προσεγγίζει καν τα σχεδόν διπλάσια χρήματα που πριν από έξι μήνες είχαν ξοδέψει οι Ερυθρόλευκοι για να τον αποκτήσουν από τη Μονακό. Λογικό οπότε είναι το γεγονός πως από τον Πειραιά δεν μπήκαν καν στη διαδικασία να διαψεύσουν τις πληροφορίες.

Την ίδια ώρα πάντως τον Νιγηριανό εξτρέμ, που λείπει στο Κόπα Άφρικα, φαίνεται πως θέλει και η Γαλατάσαραϊ. Ομάδα με την οποία ο Ονιεκούρου είχε μετρήσει 22 γκολ και 12 ασίστ σε 71 συμμετοχές κατά την προηγούμενη διετία.

Η Τσιμ Μπομ του Φατίχ Τερίμ εμφανίζεται να έχει αιτηθεί τον δανεισμό του 24χρονου ακραίου επιθετικού με μια οψιόν αγοράς για το ερχόμενο καλοκαίρι. Κάτι που επίσης από τον Ολυμπιακό δεν θέλησαν να σχολιάσουν.

Αντίστοιχα δεν ασχολούνται με όσα γράφονται στη Βουλγαρία για την περίπτωση του Κίριλ Ντεσπόντοβ της Λουντογκόρετς. Ο 25χρονος εξτρέμ είχε κάνει καλά παιχνίδια στα προκριματικά του Champions League, αλλά του Ολυμπιακού οι προτεραιότητες είναι διαφορετικές στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Εκτός κι αν στο μεσοδιάστημα προκύψει ανάγκη στο μεσοεπιθετικό κομμάτι.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ