ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Νίκησε 2-0 τα Χανιά με Χασάν και Σουντανί

Ολυμπιακός: Νίκησε 2-0 τα Χανιά με Χασάν και Σουντανί

Ο Ολυμπιακός νίκησε 2-0 τα Χανιά σε φιλικό που έγινε την Τρίτη (6/10) στο "Γ. Καραϊσκάκης". Χασάν και Σουντανί σημείωσαν τα γκολ για τους "ερυθρόλευκους".

Φιλικό με τα Χανιά έδωσε το απόγευμα της Τρίτης (6/10) ο Ολυμπιακός, ο οποίος επικράτησε με 2-0. Το σκορ για τους "ερυθρόλευκους" άνοιξε στο 22' ο Χασάν με προβολή, έπειτα από γύρισμα του Λοβέρα από αριστερά.

Το δεύτερο γκολ για το σύνολο του Πέδρο Μαρτίνς πέτυχε στο 56' ο Σουντανί με σουτ έξω από την περιοχή. Ο Αλγερινός έχοντας αντίπαλο μπροστά του, έκανε εντυπωσιακό αριστερό σουτ και έστειλε την μπάλα στο δεξί παραθυράκι της εστίας.

Πριν από το 1-0 ο Κάιπερς επιχείρησε σουτ στο 14ο λεπτό από το ύψος του πέναλτι που ήταν άστοχο, ενώ στο 41' ο Σουντανί από ατομική ενέργεια του Λοβέρα και γύρισμα του Μπρούνο από δεξιά, βρέθηκε αμαρκάριστος στην περιοχή, ωστόσο το σουτ κατέληξε άουτ.

Τα Χανιά είχαν δύο ευκαιρίες για να μειώσουν με τον Γιάκο, αλλά στο 62′ αστόχησε στην κεφαλιά που επιχείρησε, ενώ στο 63′ το πλασέ του έφυγε δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

Η εμφάνιση του Σουντανί, ο οποίος προέρχεται από τον σοβαρό τραυματισμό, ήταν στα θετικά του φιλικού. Ο Αλγερινός δείχνει έτοιμος να επιστρέψει στη δράση στους επίσημους αγώνες και να αποτελέσει μια από τις επιλογές του Μαρτίνς στη γραμμή κρούσης.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Καραργύρης (83′ Παπαδούδης), Μπρούνο, Κατσογιάννης (46′ Κίτσος), Παπαδόπουλος, Νικόλης (77′ Μαυρουδής), Σουρλής (70′ Μπέλιτς), Εμβιλά, Λοβέρα (77′ Τσάβος), Σουντανί (63′ Λιάτσος), Κάιπερς, Χασάν.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ