ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Νέο ιταλικό σενάριο για Γουλβς και Ζοζέ Σα

Ο Ζοζέ Σα με τη φανέλα του Ολυμπιακού στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον ΠΑΟΚ (22 Μαΐου 2021)
Ο Ζοζέ Σα με τη φανέλα του Ολυμπιακού στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον ΠΑΟΚ (22 Μαΐου 2021) EUROKINISSI

Ο Ρουί Πατρίσιο βρίσκεται στο στόχαστρο του Ζοζέ Μουρίνιο για λογαριασμό της Ρόμα και αυτό έχει κάνει την Γουλβς να παρακολουθεί με έντονο ενδιαφέρον την περίτπωση του Ζοζέ Σα, σύμφωνα με τον Ιταλό ρεπόρτερ Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Ο Ζοζέ Σα αποτελεί την τελευταία διετία έναν από τους παίκτες-κλειδιά του Πέδρο Μαρτίνς στην πορεία του Ολυμπιακού προς την κατάκτηση δύο πρωταθλημάτων, ενός Κυπέλλου και δύο παρουσιών στους "16" του Europa League, και το γεγονός αυτό δεν έχει περάσει απαρατήρητο από αρκετά ευρωπαϊκά κλαμπ.

Ένα από αυτά είναι και η Γουλβς, που διατηρεί άλλωστε πολύ καλές σχέσεις με τους ερυθρόλευκους μετά και τη μετακόμιση του Ντανιέλ Ποντένσε στο "Μολινό", με την ομάδα της Premier League να έχει βάλει στο μάτι τον Πορτογάλο κίπερ.

Αιτία το ότι είναι πολύ πιθανό να χάσει τον Ρουί Πατρίσιο που αρέσει στον Ζοζέ Μουρίνιο, με τους λύκους να θεωρούν πως ο κίπερ του Ολυμπιακού είναι μία εξαιρετική εναλλακτική λύση αν αποχαιρετίσουν τον βασικό γκολκίπερ τους τα τελευταία χρόνια.

Αυτό μάλιστα αναφέρει και ο Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, που έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter λίγο μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας του Μπρούνο Λάγκε με την Γουλβς:

"Ο Μπρούνο Λάγκες δουλεύει ήδη για νέα αποκτήματα της Γουλβς. Υπάρχουν συζητήσεις για τον Ζοζέ Σα ως αντικαταστάτη του Ρουί Πατρίσιο, εάν επιτευχθεί συμφωνία με την Ρόμα (έναντι 8 εκατομμυρίων ευρώ).

Ο Τρινκάο είναι πιθανός στόχος της Γουλβς αλλά ο Κούμαν δεν έχει ακόμα αποφασίσει για το μέλλον του. Ο Ρούμπεν Νέβες μπορεί να αποχωρήσει από το σύλλογο".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΟΥΛΒΣ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΡΟΜΑ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ