ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Μύλος με Γκαστόν Ερνάντες

Ολυμπιακός: Μύλος με Γκαστόν Ερνάντες
PRINT SCREEN

Το θέμα της μεταγραφής του Γκαστόν Ερνάντες στον Ολυμπιακό έχει περάσει από σαράντα κύματα, όπως αναφέρεται στην Αργεντινή, με νέο δημοσίευμα να κάνει λόγο για ανατροπή στην ανατροπή.

Μία "κρύο", μία "ζέστη" πηγαίνουν το θέμα της μεταγραφής του Γκαστόν Ερνάντες οι συμπατριώτες του. Την Πέμπτη το βράδυ για την Ελλάδα (25/1) παρουσιάστηκε εμπλοκή με τον Αργεντινό κεντρικό αμυντικό και την μετακίνησή του στον Ολυμπιακό.

Την Παρασκευή το πρωί (26/1), όμως, ορισμένα δημοσιεύματα στη Νότια Αμερική τόνιζαν ότι τα εμπόδια είναι τέτοια που αργά ή γρήγορα θα ξεπεραστούν και το απόγευμα έφερναν πάλι τον παίκτη στους ερυθρόλευκους.

Άλλοι πάλι τονίζουν ότι το ζήτημα έχει "παγώσει" μέχρι νεωτέρας και όλα αυτή τη στιγμή που ο παίκτης φέρεται να τα έχει βρει σε όλα με την πειραϊκή ομάδα για το οικονομικό και την χρονική διάρκεια του συμβολαίου του.

Πρόσθεταν δε ότι όλα εξαρτώνται από την στάση της Σαν Λορέντζο και αν θα τηρηθούν όσα αρχικά είχαν συμφωνηθεί. Κατά την ιστοσελίδα Refuerzos Casla, όλα έχουν τακτοποιηθεί, αλλά για την ώρα δεν επιβεβαιώνεται κάτι τέτοιο από την πλευρά του Ολυμπιακού.

Ο προπονητής της Σαν Λορέντζο, Ρούμπεν Ινσούα, πάντως, σε δηλώσεις του σε ΜΜΕ της Αργεντινής τις τελευταίες ώρες αναφερόμενος σε μεταγραφικά θέματα της ομάδας, όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του Ερνάντες, είπε: "Δεν ξέρω τίποτα για το θέμα του Γκαστόν Ερνάντες. Δεν γνωρίζω τίποτα για την κατάστασή του".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ