ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Εκτός οι Φορτούνης και Βινάγκρε με Λαμία, μέσα ο Μπρούμα

Ο Κώστας Φορτούνης στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Πόρτο
Ο Κώστας Φορτούνης στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Πόρτο EUROKINISSI

Ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τη Λαμία (13/12, 15:00) και από αυτή απόντες είναι οι Φορτούνης και Βινάγκρε, ενώ μέσα είναι ο Μπρούμα.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Λαμία την Κυριακή (13/12, 15:00) για την 12η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Οι ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη με τον Πέδρο Μαρτίνς να ανακοινώνει την αποστολή.

Σε αυτή συμπεριλαμβάνεται ο Μπρούμα, ενώ στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού δεν θα είναι οι Κώστας Φορτούνης και Ρούμπεν Βινάγκρε. Σταθερά εκτός αποστολής βρίσκονται επίσης οι τραυματίες Ντρέγκερ και Βαλμπουενά.

Όσον αφορά στον Φορτούνη, μένει εκτός προκειμένου να είναι έτοιμος στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ την Τετάρτη (12/6, 17:30). Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θέλει να ρισκάρει, καθώς ο 28χρονος παίκτης των ερυθρόλευκων αισθάνθηκε μία ενόχληση την παραμονή του αγώνα με την Πόρτο. Έτσι, τον ξεκουράζει ενόψει του παιχνιδιού με την Ένωση.

Αναλυτικά η αποστολή: Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Ραφίνια, Μπα, Σισέ, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Χολέμπας, Εμβιλά, Ανδρούτσος, Σουρλής, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Πέπε, Μασούρας, Λοβέρα, Μπρούμα, Ραντζέλοβιτς, Τιάγκο Σίλβα, Βρουσάι, Κάιπερς, Σουντανί, Ελ Αραμπί.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ