ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Μπράβο για την άμυνα, εξηγήσεις για την επίθεση ζήτησε ο Μαρτίνς από τους παίκτες

Ο Πέδρο Μαρτίνς στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό
Ο Πέδρο Μαρτίνς στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό EUROKINISSI

Ο Πέδρο Μαρτίνς ζήτησε από τους παίκτες να του πουν την γνώμη τους, τι έφταιξε και ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να φτιάξει ευκαιρίες απέναντι στον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι της Λεωφόρου.

Με πρωτοβουλία του Πέδρο Μαρτίνς υπήρξε αναλυτική συζήτηση με τους ποδοσφαιριστές στο Ρέντη την Δευτέρα (17/1) για την κακή επιθετικά απόδοση του Ολυμπιακού στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο Απόστολος Νικολαϊδης.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ζήτησε από τους παίκτες να του πουν την γνώμη τους, τι έφταιξε και ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να φτιάξει φάσεις και να απειλήσει την εστία του Μπρινιόλι. Οι ποδοσφαιριστές είπαν την άποψή τους, παίρνοντας ένας ένας τον λόγο και παραδέχτηκαν ότι η πειραϊκή ομάδα ήταν πολύ μακριά από τον καλό της εαυτό.

“Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε επιθετικά στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Αμυντικά σταθήκαμε πολύ καλά, δεν απειληθήκαμε καθόλου, αλλά στην επίθεση ήμασταν κακοί. Θέλω να μου μιλήσουμε για την απόδοση και να μου πείτε την γνώμη σας” είπε ο Μαρτίνς απευθυνόμενος στους παίκτες.

“Δεν παίξαμε καλά, δεν είχαμε καλή απόδοση, γι´ αυτό ήρθε και αυτό το αποτέλεσμα” ήταν το κύριο συμπέρασμα των όσων υποστήριξαν οι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι συμφώνησαν πως “πρέπει να δουλέψουμε στις προπονήσεις ώστε να αλλάξουμε αυτή την εικόνα. Είμαστε μεγάλη ομάδα και ο Ολυμπιακός παίζει πάντα για τη νίκη. Δεν δείξαμε όμως στο συγκεκριμένο παιχνίδι”.

Περιμένει πολλά από τους παίκτες-προσωπικότητες

Ορισμένοι παίκτες στάθηκαν στα προβλήματα που δημιούργησαν τα θετικά κρούσματα κορονοϊού το τελευταίο διάστημα, τονίζοντας ότι επηρέασαν την προετοιμασία της πειραϊκής ομάδας, αλλά και την απόδοση στο ντέρμπι των αιωνίων.

Ο Μαρτίνς έκανε παρατηρήσεις στους ποδοσφαιριστές για την ανάπτυξη, την επιθετική λειτουργία και την αποτελεσματικότητα του Ολυμπιακού στα τελευταία παιχνίδια και επισήμανε πως αυτό πρέπει να αλλάξει άμεσα.

Έσπευσε πάντως να υποστηρίξει πως έχει εμπιστοσύνη στις δυνατότητες των παικτών και τους ζήτησε να βγουν μπροστά τούτες τις κρίσιμες στιγμές για να αλλάξουν την εικόνα της ομάδας. Ο Πορτογάλος προπονητής περιμένει πολλά από τους παίκτες-προσωπικότητες του Ολυμπιακού στη συνέχεια, καθώς έχει απαιτήσεις από εκείνους ειδικά στα θεωρητικά πιο δύσκολα παιχνίδια.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ