ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Υπέγραψε ο Χάμες Ροντρίγκες

Ολυμπιακός μεταγραφές: Υπέγραψε ο Χάμες Ροντρίγκες
24 MEDIA CREATIVE TEAM / KONSTANTINOS BADOUNAS

Μόνο η ανακοίνωση μένει για την απόκτηση του Χάμες Ροντρίγκες από τον Ολυμπιακό, με τον Κολομβιανό σούπερ σταρ να έχει υπογράψει το συμβόλαιό του στους ερυθρόλευκους.

Θέμα χρόνου η ανακοίνωση του Χάμες Ροντρίγκες από τον Ολυμπιακό. Ο Κολομβιανός σούπερ σταρ έβαλε την υπογραφή στο συμβόλαιό του με τους ερυθρόλευκους, οι οποίοι στο άμεσο διάστημα θα επισημοποιήσουν το deal.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Χάμες Ροντρίγκες θα αμείβεται δύο εκατομμύρια ευρώ ετησίως, με τον Ολυμπιακό μετά τον Βρσάλικο και τον Μαρσέλο να προχωρά σε ακόμα μία μεγάλη κίνηση.

Ο Χάμες Ροντρίγκες βρίσκεται στην Ελλάδα, καθώς ολοκλήρωσε τις ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό των ερυθρόλευκων το απόγευμα της Τετάρτης.

Ο 31χρονος Κολομβιανός μεσοεπιθετικός έχει μία τεράστια καριέρα με παρουσία σε Ρεάλ Μαδρίτης (125 συμμ. - 37 γκολ), Πόρτο (108 συμμ. - 32 γκολ), Μπάγερν (67 συμμ. - 15 γκολ), Μονακό (38 συμμ. - 10 γκολ) και Έβερτον (26 συμμ. - έξι γκολ) μεταξύ άλλων.

Μη χάσετε την Game Night στις 21:45 για το κρίσιμο ματς του Ολυμπιακού με τη Φράιμπουργκ και όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ