ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Βόμβα μεγατόνων στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο Μαρσέλο στα ερυθρόλευκα

Ο Μαρσέλο της Ρεάλ πανηγυρίζει την κατάκτηση της La Liga 2021-2022 στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου", Μαδρίτη | Σάββατο 30 Απριλίου 2022
Ο Μαρσέλο της Ρεάλ πανηγυρίζει την κατάκτηση της La Liga 2021-2022 στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου", Μαδρίτη | Σάββατο 30 Απριλίου 2022 © 2022 BERNAT ARMANGUE/ASSOCIATED PRESS

Ο Ολυμπιακός πυροδότησε μία μεγάλη βόμβα, προχωρώντας σε μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές της ιστορίας του. Οι ερυθρόλευκοι έκλεισαν τον πρώην αρχηγό και θρύλο της Ρεάλ, τον Μαρσέλο, που υπέγραψε για 1+1 χρόνια.

Ο Ολυμπιακός έκανε το μεγάλο "μπαμ". Για την ακρίβεια εξαπέλυσε τη βόμβα όχι απλώς του καλοκαιριού, αλλά και μία από τις μεγαλύτερες της ιστορίας του. Έτσι, ένας θρυλικός ποδοσφαιριστής γίνεται μέλος του θρύλου.

Οι ερυθρόλευκοι έδωσαν τα χέρια με τον Μαρσέλο και ένα από τα κορυφαία μπακ της ιστορίας γίνεται μέλος της ομάδας του Πειραιά, με τον διεθνή Βραζιλιάνο και αρχηγό της "Σελεσάο" να υπογράφει για 1+1 χρόνο. Μία μεταγραφή που θυμίζει το 2004, όταν ο Ολυμπιακός είχε φέρει στο λιμάνι τον Ριβάλντο.

Ο Ολυμπιακός τα είχε βρει με τον παίκτη και έδωσε μάχη για τις προθεσμίες. Οι ερυθρόλευκοι τα κατάφεραν και έτσι ο Μαρσέλο μπαίνει στην ευρωπαίκή λίστα για τους ομίλους του Europa League.

Ο 34χρονος Βραζιλιάνος αμυντικός έγραψε τη δική του ιστορία στη Ρεάλ, με αποτέλεσμα να αναχθεί σε θρύλο. Φέτος το καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος από τους μερένγκες μετά από 15 χρόνια.

Η τροπαιοθήκη του στη Ρεάλ κάτι παραπάνω από γεμάτη. Κατέκτησε πέντε τίτλους Champions League, έξι πρωταθλήματα Ισπανίας, δύο Κύπελλα, πέντε Σούπερ Καπ Ισπανίας, τρία ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ και τέσσερα παγκόσμια συλλόγων. Είχε συνολικά 546 συμμετοχές και ήταν εκ των ηγετών της ομάδας. Παράλληλα έχει αγωνιστεί σε 58 ματς με το εθνόσημο.

Από την στιγμή που έμεινε ελεύθερος από τη Ρεάλ έγινε από τους πιο περιζήτητους ελεύθερους. Δέχθηκε κρούσεις από το MLS, ωστόσο το πρώτο του μέλημα είναι η παραμονή του στην Ευρώπη.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΑΡΣΕΛΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ