ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Το αντίο και το ευχαριστώ του Καμαρά

Ο Μαντί Καμαρά κατά την προετοιμασία του Ολυμπιακού
Ο Μαντί Καμαρά κατά την προετοιμασία του Ολυμπιακού EUROKINISSI

Ο Μαντί Καμαρά βρίσκεται στη Ρώμη για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη Ρόμα ως δανεικός από τον Ολυμπιακό με τον διεθνή μέσο να ανεβάζει ένα tweet με το οποίο είπε αντίο και ευχαρίστησε τους ερυθρόλευκους.

Ο Μαντί Καμαρά παραχωρήθηκε ως δανεικός από τον Ολυμπιακό στη Ρόμα και μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα από τους Ρωμαίους.

Ο διεθνής μέσος θέλησε να πει αντίο και ευχαριστώ στους "ερυθρόλευκους" μέσω ενός tweet που ανέβασε και στο οποίο έγραψε απλά.

"Μια λέξη μόνο, ευχαριστώ". Τη συνδύασε μάλιστα με τρεις φωτογραφίες του από τη θητεία του στον Ολυμπιακό τα προηγούμενα χρόνια.

Στην ανάρτηση που δημοσίευσε στο Instagram πρόσθεσε:

"Θα ήθελα να ξέρετε πως τίποτα δεν άλλαξε για μένα. Ούτε η αγάπη ούτε ο σεβασμός. Θα είμαι πάντα ευγνώμων σε κάθε έναν από εσάς. Σε κάθε οπαδό, σε κάθε μέλος της ομάδας και στο staff από τότε που πρωτοπήγα στην ομάδα μέχρι σήμερα! Μου μάθατε τα πάντα. Μου φερθήκατε σαν να ήμουν παιδί σας.

Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες μου με τους οποίους έχω συνεργαστεί όλα αυτά τα 4 χρόνια. Κάθε ένας από εσάς μου έβγαλε τον καλύτερό εαυτό μου! Είμαι ευγνώμων για όλες τις στιγμές μας. Θα είστε πάντα το 'σπίτι' μου. Θα είσαι πάντα το "σπίτι" μου (Ολυμπιακέ). MC4".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ