ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Την Τρίτη (26/7) στην Ελλάδα ο Χουάνγκ Ιν Μπεόμ

Ο Χουάνγκ Ιν Μπέομ στην αναμέτρηση της Νότιας Κορέας με τα ΗΑΕ
Ο Χουάνγκ Ιν Μπέομ στην αναμέτρηση της Νότιας Κορέας με τα ΗΑΕ 2021 AP PHOTO/LEE JIN-MAN

Ο Ολυμπιακός έκανε γνωστό πως ο Χουάνγκ Ιν Μπεόμ αναμένεται στη χώρα μας την Τρίτη (26/7) το μεσημέρι και συγκεκριμένα στις 12:30μ.μ.

Σε ρυθμούς Χουάνγκ Ιν Μπεόμ κινούνται άπαντες στον Ολυμπιακό καθώς ο χρόνος μετράει αντίστροφα για την άφιξη του Κορεάτη στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους "ερυθρόλευκους".

Ο Νοτιοκορεάτης αναμένεται στο Ελευθέριος Βενιζέλος την Τρίτη (26/7) το μεσημέρι και συγκεκριμένα στις 12:30μ.μ. ενώ εκεί αναμένεται να βρεθούν και φίλοι του Ολυμπιακού και φυσικά δημοσιογράφοι και εκπρόσωποι του Τύπου για τις πρώτες δηλώσεις του διεθνή ποδοσφαιριστή.

Ο Χουάνγκ είναι ένας ποιοτικός κεντρικός χαφ, με καλή τεχνική κατάρτιση και εν ενεργεία διεθνής (35 συμμετοχές, 4 τέρματα). Γεννήθηκε στη Νταεγιόν, στις 20 Σεπτεμβρίου 1996 και έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο στη Νταεγιόν Σίτιζεν, όπου έγινε ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία της, στο ματς με την Πόχανγκ Στιλς, τον Μάιο του 2015.

Ο Νοτιοκορεάτης ποδοσφαιριστής έφυγε από την πατρίδα του τον Ιανουάριο του 2019 για λογαριασμό των Βανκούβερ Γουάιτκαπς του Καναδά παίρνοντας μέρος στο πρωτάθλημα MLS. Εκεί, παρέμεινε μόλις μιάμιση σεζόν, καθώς η Ρουμπίν Καζάν κατέβαλε το ποσό των 2,5 εκατ. ευρώ και τον πήρε στο ρωσικό πρωτάθλημα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ