ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Την Κυριακή (23/7) στην Ελλάδα ο Φρέιρε

Ο Νικολάς Φρέιρε
Ο Νικολάς Φρέιρε 2023 MOISES CASTILLO/AP IMAGES

Την Κυριακή (23/7) αναμένεται στη χώρα μας ο Νικολάς Φρέιρε ώστε να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Ο Νικολάς Φρέιρε είναι ο εκλεκτός του Μαρτίνεθ για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής του Ολυμπιακού και ο πρώην στόπερ της Πούμας αναμένεται στη χώρα μας την Κυριακή (23/7). Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους "ερυθρόλευκους".

Ο Ολυμπιακός τα έχει βρει με την Πούμας για μονοετή δανεισμό και οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι, με τον παίκτη να αποχωρεί από την ομάδα του Μεξικό έπειτα από τέσσερα χρόνια.

Ενδιαφέρον για τον Φρέιρε είχαν δείξει και ομάδες από Τουρκία, Αργεντινή και Σαουδική Αραβία, με την ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ να τον δελεάζει ωστόσο με το πρότζεκτ που του παρουσίασε και τον παίκτη να συμφωνεί να παίξει στο ελληνικό πρωτάθλημα για λογαριασμό των Πειραιωτών.

Πέρα από την Πούμας, ο Φρέιρε έχει φορέσει στο παρελθόν τις φανέλες των Αρχεντίνος Τζούνιορς, Τόρκε, Τσβόλε, Παλμέιρας και Κίτο, ενώ από το 2019 και έπειτα αγωνιζόταν στο Μεξικό με την Πούμας, με την οποία μάλιστα δεσμευόταν με συμβόλαιο συνεργασίας ως το 2025.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ