ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Θέλει τον 33χρονο Κίνι για το δεξί άκρο

Ο Κίνι σε αγώνα της Γρανάδα
Ο Κίνι σε αγώνα της Γρανάδα AP PHOTO/JOAN MONFORT

Ο Ολυμπιακός έχει στο στόχαστρο του για το δεξί άκρο τον 33χρονο Ισπανό μπακ Κίνι ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Γρανάδα και γνωρίζει πολύ καλά ο Μαρτίνεθ.

Την αγορά της Ισπανίας ξέρουν απ' έξω και ανακατωτά, την αγορά της Ισπανίας εμπιστεύονται οι Πέδρο Κορδόν και Αντόνιο Ντομίνγκεθ και όπως όλα δείχνουν μετά τον Ιμπόρα και ο δεύτερος ποδοσφαιριστής που είναι κοντά στον Ολυμπιακό προέρχεται από την Ισπανία και τη Γρανάδα.

Ο λόγος για τον 33χρονο (σ.σ. γεννημένος στις 24 Σεπτεμβρίου 1989) Χοακίν Χοσέ Μαρίν Ρουζ, η εν συντομία Κίνι, τον οποίο οι Ισπανοί συνδέουν με τον Ολυμπιακό.

Πρόκειται για έναν δεξιό οπισθοφύλακα ο οποίος άνηκε στη Γρανάδα και το συμβόλαιο του με το σύλλογο της Ισπανίας έληξε πριν από λίγες μέρες και πλέον είναι ελεύθερος.

Ο Κίνι είναι γνωστός στον Μαρτίνεθ καθώς τον είχε ως παίκτη στη Γρανάδα και αν στον Ολυμπιακό αποφασίσουν να τον φέρουν για να αποτελέσει δίδυμο με τον Ρόντινει στο δεξί άκρο τότε αναμένεται να είναι μια εύκολη περίπτωση για τους "ερυθρόλευκους".

Ο έμπειρος μπακ ο οποίος παίζει κυρίως στα δεξιά αλλά μπορεί να αγωνιστεί και στο αριστερό άκρο έχει παίξει έως τώρα μόνο στην Ισπανία και συγκεκριμένα μεταξύ άλλων έχει περάσει από τη Ρεάλ Καστίγια, τη Ράγιο Βαγιεκάνο, όπου έμεινε για τρία χρόνια και τη Γρανάδα στην οποία βρισκόταν από το 2017 έως και τα τέλη Ιουνίου.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ