ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Στο προσκήνιο ξανά ο Μιγκέλ Κρέσπο σύμφωνα με Τούρκο δημοσιογράφο

Ο Μιγκέλ Κρέσπο
Ο Μιγκέλ Κρέσπο CREDITS: MIKE KIREEV/NURPHOTO/NURPHOTO VIA AFP

Ο Τούρκος δημοσιογράφος, Γιαζίζ Σαμπουνκούογλου, που αποκάλυψε τη συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Φατίχ Τερίμ έφερε στο φως της δημοσιότητας μια δήλωση του εκπροσώπου του Μιγκέλ Κρέσπο, ο οποίος σημειώνει πως ο Ολυμπιακός θέλει τον μέσο της Φενέρμπαχτσέ και μάλιστα έχει ήδη γίνει συνάντηση των δύο πλευρών.

Ο Ολυμπιακός... χτυπάει παντού στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου με τον Πέδρο Άλβες να ψάχνει κάθε δυνατή επιλογή για την ενίσχυση των ερυθρόλευκων να διεκδικήσουν μέχρι τέλους το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας.

Οπότε μετά τα δημοσιεύματα για τον Αλ-Μουσράτι υπήρξε νέο τιτίβισμα του Τούρκου δημοσιογράφου, Γιαζίζ Σαμπουνκούογλου, που αποκάλυψε τη συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Φατίχ Τερίμ, ο οποίος έφερε στο φως της δημοσιότητας μια δήλωση του εκπροσώπου του Μιγκέλ Κρέσπο, ο οποίος σημειώνει πως ο Ολυμπιακός θέλει τον μέσο της Φενέρμπαχτσέ και μάλιστα έχει ήδη γίνει συνάντηση των δύο πλευρών.

Τον Πορτογάλο μέσο ο οποίος είχε παραχωρηθεί το 2021 από την Εστορίλ στην Φενέρμπαχτσε έναντι 1.500.000 ευρώ τον γνωρίζει πολύ καλά ο Πέδρο Άλβες.

Αυτό γιατί η συγκεκριμένη κίνηση είχε γίνει επί ημερών του νυν τεχνικού διευθυντή του Ολυμπιακού στην Εστορίλ ενώ ήταν ο ίδιος ο Άλβες στο πόστο του τεχνικού διευθυντή όταν η πορτογαλική ομάδα τον είχε πάρει ως ελεύθερο από τη δεύτερη ομάδα της Μπράγκα.

Σημειώνεται πως ο Κρέσπο (27 ετών, 1.85μ. ύψος) άρχισε την καριέρα του στην Νέβες και ακολούθως αγωνίστηκε εντός των συνόρων σε Μερελινένσε, Μπράγκα Β' και Εστορίλ, για να μεταπηδήσει το καλοκαίρι του 2021 στην Φενέρμπαχτσε.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ